Marija Husar Rimac na Instagramu je objavila fotografiju sa sinom i suprugom te pokazala kako izgleda u visokom stupnju trudnoće.

Galerija


Pjevač i članica bivše grupe Divas, 45-godišnja Marija Husar Mlinac sitno broji do poroda, a prije dolaska prinove na Instagramu je objavila preslatku obiteljsku fotografiju.

Marija na njoj pozira sa suprugom Vjekoslavom Rimcem i sinom Ivanom, koji bi uskoro trebao dobiti mlađeg brata.

Unatoč visokom stupnju trudnoće Marija i dalje radi, snima nove pjesme, što je nedavno otkrio i njezin kolega Matija Dedić objavivši fotografije iz studija.

"Najvjerojatnije zadnje snimanje prije prinove", napisao je tada Matija na svom Facebooku.

Marija je bila organizirala i zabavu uoči sinova rođenja na koju je pozvala sestru Ivanu, najbolje prijateljice i vjenčanu kumu Ninu Badrić.

Marija se za Vjekoslava udala 2009. godine, prije šest godina postali su roditelji dječaka Ivana, a vijest o drugoj trudnoći iznenadila je sve, pa i same roditelje.

"Dar od Boga kada smo se najmanje nadali. Čista radost, nada, vjera i povjerenje za sve one koji još uvijek iščekuju ljepotu majčinstva i roditeljstva. Budite strpljivi jer naše vrijeme nije i Božje vrijeme. Čestitam svima koji iščekuju bebice, a ima ih puno, Bogu hvala. I hvala svima na iskrenim čestitkama u ime cijele obitelji", napisala je Marija prije nekoliko mjeseci na Instagramu uz fotografiju na kojoj pozira s trudničkim trbuhom.

Pamtimo je kao čudo od djeteta, a izrasla je u pravu ljepoticu: Zvijezda ''Supertalenta'' zadivila fotkama iz Meksika!