Za sve je kriv položaj

Voditelj prekinuo intervju: Pogledajte kako je Mariah Carey komentirala pokolj u Las Vegasu

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Mariah Carey izazvala je salve komentara.

Mariah Carey zbunila je gledatelje tijekom javljanja u emisiju Good Morning Britain. Naime, pjevačicu su u emisiju uključili iz svojeg doma na Beverly Hillsu, a gledatelji su ostali iznenađeni njezinim neprimjerenim ponašanjem.

Pogledaj i ovo Mariah Carey njih dvije ne komuniciraju Sestra Mariah Carey šokirala zadnjim javnim istupom, ali i izgledom, nema čak ni zube: ''Nažalost, tako stvari stoje...''

Pjevačica je u poluležećem položaju govorila o svojim nadolazećim nastupima ne znajući da se u Las Vegasu dogodila pucnjava u kojoj je nastradalo najmanje 50 ljudi.

Kada su je voditelji pitali za taj događaj Mariah je bila vidno iznenađena, pokazala empatiju, no i dalje je bila u ležernoj pozi na kauču, što je mnoge naljutilo.

''Molim se za žrtve, to je strašno. Jesu li uhvatili napadača? Molit ću se da sve ovo brzo završi'', kazala je pjevačica u poluležećem položaju te baš zato naljutila gledatelje, piše Daily Mail gdje možete pogledati i video.

Mariah Carey izazvala je salve komentara. ''Nadrealne scene'', ''Ovo je prebizarno'', ''Kao da pozira za duplericu'', samo su neki od komentara na njezin položaj tijela tijekom javljanja u emisiju.

Voditelj je na kraju ipak skratio intervju i odgodio ga za neko prikladnije vrijeme.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene