28-godišnja glumica Margot Robbie poznata je po fantastičnim transformacijama za uloge.

Galerija


Holivudska glumica ima tek 28 godina, a iza sebe ima nekoliko zapaženih uloga.

Vezani članci Margot Robbie (Foto: Profimedia) Nije ju bilo briga za paparazze: Margot Robbie pokazala bradavice u prozirnom bijelom badiću Quentin Tarantino (Foto: Getty Images) Quentin Tarantino zagolicao maštu fanova: Leonardo DiCaprio i Brad Pitt bit će kultni filmski par

Radi se o Margot Robbie, koja se proslavila ulogom u kino-hitu "Vuk s Wall Streeta", a zatim i odličnim ostvarenjima u filmovima "Suicide Squad" i "I, Tonya".

 

A post shared by @margotrobbie on

A uskoro u kina dolaze čak dva filma koja će dodatno lansirati Margot u zvjezdanu orbitu - "Mary Queen of Scots" i "Once Upon a Time in Hollywood". U prvom će lijepa glumica zaigrati kraljicu Elizabetu I., a u drugom brutalno ubijenu glumicu Sharon Tate.

 

A post shared by @margotrobbie on

Radi se o filmu redatelja Quentina Tarantina s Bradom Pittom i Leonardom DiCaprijem u glavnim ulogama, a radnja prati ubojicu Charlesa Mansona i njegov kult koji je u svom krvavom pohodu 1969. godine, među ostalim, ubio i suprugu redatelja Romana Polanskog i poznatu holivudsku glumicu, kao i njezine prijatelje s kojima se tu večer družila u svojoj kući.

Sharon Tate (Foto: Profimedia)
Sharon Tate (Foto: Profimedia)

Da stvar bude još tragičnija, glumica je bila u 9. mjesecu trudnoće, a nakon što je 16 puta izbodena nožem, njezinom krvlju ubojice su ispisale riječ "svinja" na ulaznim vratima. Tijela je drugo jutro pronašla spremačica.

 

A post shared by @margotrobbie on

Margot je nedavno na Instagramu, gdje ju prati gotovo 15 milijuna obožavatelja, podijelila fotografiju sebe u spomenutoj ulozi te moramo priznati kako je sličnost nevjerojatna. Film u kina stiže na ljeto 2019. godine, no vjerujemo kako ćemo do tada dobiti još detaljniji uvid u ono što nas očekuje.