Melem za ženske oči

Fotka od dva milijuna lajkova: Prvi pogled na omiljene holivudske ljepotane koji su udružili snage u novom filmu

Leonardo DiCaprio, Brad Pitt (Foto: Instagram) Leonardo DiCaprio, Brad Pitt (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Leonardo DiCaprio, Brad Pitt (Foto: Instagram) Charles Manson (Foto: Profimedia) Sharon Tate (Foto: Profimedia) +0 Margot Robbie (Foto: Profimedia) Galerija

Leonardo DiCaprio i Brad Pitt udružili su snage u nadolazećem filmu redatelja Quentina Tarantina.

Leonarda DiCaprija i Brada Pitta baš nikada nismo vidjeli u ovakvim izdanjima.

Pogledaj i ovo Brad Pitt i Leonardo DiCaprio (Foto: AFP) Ljepotani bili i ostali! Jednu od najljepših glumica zasjenila dva frajera: Jednom su 44 godine, drugom 55, ali i dalje su pravi komadi!

43-godišnji Oskarovac Leonardo DiCaprio i 54-godišnji glumac Brad Pitt udružili su glumačke snage u nadolazećem filmu legendarnog redatelja Quentina Tarantina "Once Upon a Time in Hollywoood", a fotografiju je na Instagramu podijelio Leonardo.

 

A post shared by Leonardo DiCaprio (@leonardodicaprio) on

Da vam nismo odmah na počeku otkrili o kome se radi, holivudske ljepotane možda ne biste ni prepoznali jer ih dosad sigurno niste vidjeli u ovakvim komadima tipičnima za 60-e godine prošlog stoljeća. No kada vam kažemo kako radnja filma prati pozadinu ubojstava monstruma Charlesa Mansona i njegove obitelji, sve će vam biti puno jasnije.

Na fotografiji Brad pozira u traperu od glave do pete, s nešto dužom kosom i avijatičarskim naočalama, dok Leonardo oduševljava u smeđim hlačama na crtu, žutoj dolčeviti i narančastoj kožnoj jakni, a nimalo ne sumnjamo kako će nas obojica oduševiti jer radi se o glumcima s nevjerojatnim talentom da se s lakoćom prilagode baš svakoj ulozi.

"DiCaprio i Pitt glume bivšu zvijezdu televizijske vestern-serije i njegova dugogodišnjeg dvojnika. Obojica se bore za opstanak u Hollywoodu koji više ne prepoznaju. No DiCaprijev lik Ricky ima poznatu susjedu, glumicu Sharon Tate", opisao je ukratko radnju filma Tarantino koja ne prati kronološki događaje vezane uz Mansona.

Sharon Tate (Foto: Profimedia) Sharon Tate (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Podsjetimo, članovi obitelji Manson izboli su slavnu glumicu Sharon Tate do smrti u njezinu domu u kolovozu 1969. godine, a glumica je ubrzo trebala roditi dijete koje je čekala s redateljem Romanom Polanskim. Nakon ubojstva njezinom su krvlju na ulaznim vratima ispisali riječ "svinja". U svom krvavom pohodu ubili su i njezino troje prijatelja s kojima se družila te kobne večeri.

Margot Robbie (Foto: Profimedia) Margot Robbie (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

U spomenutom filmu Sharon igra sve popularnija glumica Margot Robbie, koja oduševljava Hollywood svojim talentom i ljepotom, no još uvijek nemamo uvid u to kako će ona izgledati. S druge strane, retroslika dvojice glumaca u samo 17 sati skupila je više od dva milijuna lajkova.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene