Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Vučica s Wal Streeta slabo komunicira s ocem koji ju je napustio dok je još bila u pelenama.


Lijepa glumica Margot Robbie u medijma rado spominje svoju majku. Javnosti je tako od ranije poznato kako je Margot svojim prvim velikim glumačkim honorarom otplatila majčinu hipoteku.

 

A photo posted by @margotrobbie on

Vezani članci Margot Robbie (Foto: Profimedia) Seksi Margot Robbie u novom filmu utjelovit će lutku Barbie Leonardo DiCaprio, Brad Pitt (Foto: Instagram) Fotka od dva milijuna lajkova: Prvi pogled na omiljene holivudske ljepotane koji su udružili snage u novom filmu

No, o svom ocu ne priča toliko puno. To ni ne čudi budući da je napustio svoju obitelj dok je Margot još bila u pelenama, piše magazin New Idea. Manje poznate činjenice o njemu Margot spominje u svojoj biografiji, no samo u kratkim crtama. Opisan je samo kao 'bivši vlasnik farme'. Ono što Margot nije otkrila saznao je Magazin New Idea te objavio kako je njezin otac zapravo tajkun.

'Margot i njezina sestra Anya ne žele znati za njega', otkrio je izvor za taj tablid koji tvrdi kako bogati i moćni tajkun živi samo nekoliko ulica dalje od glumičine majke Sarie Kessler. Tako je nedavno u intervjuu za The Sun Margot otkrila kako s ocem jedva komunicira. 'Uopće nisam poput njega', priznala je tada.

Margot nije bliska s ocem za razliku od njezinog brata Lachlana 'Lockiea' Robbiea koji je objavio nekoliko fotografija na društvenim mrežama s tatom kojeg naziva 'starim momkom', a napisao mu je i emotivnu poruku za Dan očeva. 'Možda nismo imali normalnu obitelj, ali pružio si mi obrazovanje i pomoć kad mi je bila najpotrebnija'.

I dok njezin brat ponosno pozira s ocem, glumica za kojom uzdišu brojni muškarci, ponosnija je na svoju majku koja je kaže odgojila njih četvero. Takon je 2014. za GQ Magazin otkrila kako se ne bi uopće ljutila da se pretvori u svoju majku jer bi joj to zapravo bila čast.