Sviđa mu se

Slavna glumica našla se na popisu želja Hugha Hefnera

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Vlasnik Playboya bacio je oko na još jednu slavnu ljepoticu te želi da mu baš ona pozira.

Za popularni 'Playboy' pozirale su brojne holivudske zvijezde, od Kim Kardashian do Pamele Anderson, a 87-godišnji Hugh Hefner sada ima novu slavnu ljepoticu na svojoj listi želja.

Pogledaj i ovo Margot Robbie je li bilo korekcija? Posljednje fotke jedne od najljepših žena na svijetu potaknule su sumnju da je potražila pomoć kirurga, vidite li vi promjenu?

Novim izgledom oduševila sve, osim svog supruga!

Naime, Hefner je bacio oko na glumicu Margot Robbie koja je oduševila svojom ulogom u filmu 'Vuk s Wall Streeta'.

'Uvijek želimo djevojku koja je trenutno najpopularnija, a to se mijenja iz tjedna u tjedan', rekao je Hefner na 60. obljetnicu Playboya. 'Jako su mi se svidjeli 'Američki varalice' i 'Vuk s Wall Streeta' s Leonardom DiCaprijem. Bio je jako dobar', rekao je Hef, a prenosi US Weekly.

No, posebno su mu se svidjele nage scene glumice Margot Robbie. 'Jako je lijepa. Trebala bi se slikati za Playboy! Obavijestite ju. Mi smo spremni za nju, bila bi odlična', poručio je Hefner.

A dok je oko bacio na lijepu Robbie, srce mu i dalje pripada njegovoj 27-godišnjoj supruzi Crystal, a par je nedavno proslavio svoju prvu godišnjicu.

'Prelijepo nam je. Bolje je nego što sam zamišljao. Već sam se dvaput ženio, ali to se ne može usporediti s ovim. Ovo je prava stvar. Pronaći pravu ljubav u ovoj dobi je izvanredno', rekao je Hugh.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene