Ostatak hoda po crvenom tepihu Fernanda Liz odradila je pridržavajući haljinu rukama.

Galerija


Dok su sve oči bile uprte u njezinu nezgodu, ona se samo smijala.

Vezani članci Margarida Aranha i Milos Kant (Foto: Profimedia) Češki tajkun na crvenom tepihu zaprosio 38 godinu mlađu djevojku s kojom je tek 6 tjedana Claudia Schiffer i David Copperfield (Foto: AFP) Tad najpopularniju ženu svijeta osvojio je na čaroban način, a onda se saznalo da je susret namjestio i platio

Atmosfera u Cannesu na vrhuncu, a prestižni filmski festival traje do subote, 25. svibnja.

Baš svi su na francuskoj rivijeri, a među njima je i brazilska manekenka Fernanda Liz, koja je zbog nezgode na crvenom tepihu osigurala da baš sve oči budu uprte u nju, a dan kasnije sve naslovnice njezine.

Mlada manekenka tako je crvenim tepihom prošetala u bajkovitoj žutoj haljini, no tijekom poziranja ona joj se nezgodno spustila te su joj ispale bradavice.

Kad je shvatila što se dogodilo, ljepotica se samo nastavila smijati, iako vjerujemo da joj nije bilo ugodno.

Zanosna Brazilka u Cannes je stigla na premijeru filma "Oh Mercy!", no čini se da netko tamo negdje nije imao previše "milosti" prema njoj kada joj se nezgoda dogodila baš na festivalu u koji su trenutno uprte sve oči svijeta.

Ostatak hoda po crvenom tepihu Fernanda je odradila pridržavajući haljinu rukama, a prije nekoliko dana to se dogodilo još jednoj manekenki, Heidi Lushtaku, koja je nakon nezgode još pokazala i srednji prst fotografima

FOTOGRAFIJU NEZGODNOG TRENUTKA POGLEDAJTE OVDJE!

Bivši muž besramno ju je varao čak i sa suprugom svoga suigrača, ali novi ju drži kao kap vode na dlanu