Radi se o Heidi Lushtaku koja je bila jedna od uzvanica 72. filmskog festivala u Cannesu.

Galerija


Manekenka je na crveni tepih stigla vrlo samouvjereno, a onda je sve krenulo nizbrdo.

Vezani članci Claudia Schiffer i David Copperfield (Foto: AFP) Tad najpopularniju ženu svijeta osvojio je na čaroban način, a onda se saznalo da je susret namjestio i platio Rita Ora (Foto: Profimedia) Nova Playboyeva djevojka? Glumica bujno poprsje pokazala u haljini koja podsjeća na kostim zečica

Radi se o Heidi Lushtaku koja je bila jedna od uzvanica prestižnog filmskog festivala koji se trenutno održava u Cannesu, a na crveni tepih stigla je u šljokičastoj haljini s dubokim izrezom koji se pokazao - predubokim.

Naime, u jednom trenutku tijekom razgovora, Heidi je ispala bradavica, no ni to nije bilo sve. Nakon što su fotografi uhvatili nezgodni trenutak, manekenka se okrenula prema njima te podignula srednji prst.

Mnogi su takav njezin potez proglasili vrlo nedamskim, tim više što se dogodio na 72. filmskom festivalu koji je jedan od najprestižnijih u svijetu te je poznat po tome što ima vrlo stroga pravila ponašanja i odijevanja.

Ipak, posljednjih smo godina svjedoci brojnih kršenja tih istih pravila, posebno kada je u pitanju odjeća, pa kreacije na crvenim tepisima postaje sve golišavije, provokativnije i rekli bi neki, neprimjerenije, a još kad pokažete srednji prst...

Inače, manekenka je na francusku ravijeru stigla zbog promocije filma "The Dead Don't Die", što je ujedno njezin prvi korak prema filmskom svijetu.

U filmu uloge imaju i holivudska glumica Tilda Swinton te pjevačica Selena Gomez koje su u Cannesu također ugrabile velik dio medijskog kolača, iako ne problemima s odjećom. 

21 godinu starijeg partnera varala je sa 17 godina mlađim, a onda su sve troje počeli živjeti zajedno