Hmmmm...

Manekenki u Cannesu ispala bradavica, a tek onda je uslijedio šok - fotografima pokazala srednji prst

Heidi Lushtaku (Foto: Profimedia) Heidi Lushtaku (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Lushtaku (Foto: Profimedia) Heidi Lushtaku (Foto: Profimedia) Heidi Lushtaku (Foto: Instagram) Heidi Lushtaku (Foto: Instagram) Heidi Lushtaku (Foto: Instagram) Heidi Lushtaku (Foto: Instagram) Heidi Lushtaku (Foto: Instagram) Heidi Lushtaku (Foto: Instagram) Selena Gomez (Foto: AFP) +0 Selena Gomez (Foto: AFP) Galerija

Radi se o Heidi Lushtaku koja je bila jedna od uzvanica 72. filmskog festivala u Cannesu.

Manekenka je na crveni tepih stigla vrlo samouvjereno, a onda je sve krenulo nizbrdo.

Pogledaj i ovo Kristen Stewart Čedna samo na prvu Pojavila se u raskopčanom sakou ispod kojeg nije imala baš ništa, dosadno odijelo pretvorila je u seksi!

Radi se o Heidi Lushtaku koja je bila jedna od uzvanica prestižnog filmskog festivala koji se trenutno održava u Cannesu, a na crveni tepih stigla je u šljokičastoj haljini s dubokim izrezom koji se pokazao - predubokim.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Lushtaku (@heidi_lushtaku_) on

Naime, u jednom trenutku tijekom razgovora, Heidi je ispala bradavica, no ni to nije bilo sve. Nakon što su fotografi uhvatili nezgodni trenutak, manekenka se okrenula prema njima te podignula srednji prst.

Mnogi su takav njezin potez proglasili vrlo nedamskim, tim više što se dogodio na 72. filmskom festivalu koji je jedan od najprestižnijih u svijetu te je poznat po tome što ima vrlo stroga pravila ponašanja i odijevanja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Lushtaku (@heidi_lushtaku_) on

Ipak, posljednjih smo godina svjedoci brojnih kršenja tih istih pravila, posebno kada je u pitanju odjeća, pa kreacije na crvenim tepisima postaje sve golišavije, provokativnije i rekli bi neki, neprimjerenije, a još kad pokažete srednji prst...

Inače, manekenka je na francusku ravijeru stigla zbog promocije filma "The Dead Don't Die", što je ujedno njezin prvi korak prema filmskom svijetu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Lushtaku (@heidi_lushtaku_) on

U filmu uloge imaju i holivudska glumica Tilda Swinton te pjevačica Selena Gomez koje su u Cannesu također ugrabile velik dio medijskog kolača, iako ne problemima s odjećom. 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Tilda Swinton (Foto: AFP) Tilda Swinton (Foto: AFP) Tilda Swinton i Sandro Kopp (Foto: AFP) Tilda Swinton (Foto: Getty) +5 Tilda Swinton (Foto: Getty) Celebrity 21 godinu starijeg partnera varala je sa 17 godina mlađim, a onda su sve troje počeli živjeti zajedno

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene