Manekenka Klara Lima odlučila je promijeniti karijeru.

Galerija


Klara Lima češka je manekenka koja svojim izgledom uvijek privlači pozornost. Plastičnim operacijama promijenila je svoj izgled, na početku karijere bila je ovisna o narkoticima, a patila je i od bulimije. Pušila je i pila alkohol, a sve kako bi zaboravila na probleme.

Vezani članci Slika nije dostupna Majka poznate pjevačice otkrila mračnu stranu industrije Slika nije dostupna Zakonom zabranili premršave manekenke!

Doživjela je i tragičnu smrt roditelja koji su nastradali u avionskoj nesreći u Ukrajini, nakon čega je naslijedila golemo bogatstvo no vrlo ga je brzo potrošila.

Kako je imala problem s bulimijom i anoreksijom, uzimala je kokain kako ne bi bila gladna, a ovisnosti se nikako nije mogla riješiti. Krenule su rehabilitacije, a potom je krenula duži period na estetsku kirurgiju.

Napravila je više od 20 estetskih zahvata na svom tijelu, a sada je zadovoljna sa sobom i okreće novu stranicu. Klari Lima sada staje s manekenskom karijerom i postaje rap pjevačica.

Mrzila je svoju sestru, udavala se tri puta, bila je princeza... Umrla je jedna od najpoznatijih jetsetterica na svijetu

Zaledila poglede: Svi su gledali u nevjerojatno cool izdanje simpatične Barbare

Crkveno vjenčanje slavnog para na čekanju: Pjevač ima zdravstvenih problema, pričekat će neki bolji trenutak

Otvorila nam je dušu: Domenica Žuvela progovorila o ljubavi, politici, ali i podmetanju na estradi