Michelle Hunziker nije skidala osmijeh s lica dok je uživala na plaži s kćerima.

Galerija


Manekenka Michelle Hunziker u 44. godini pokazala je utrenirano tijelo i sve bolje izgleda. 

Vezani članci Slika nije dostupna Pokazala prolaznicima svoje izazovno tijelo Slika nije dostupna Kako odoljeti ovoj pozadini?

Michelle, koja je i voditeljica te se bavi glumom i pjevanjem, uživala je na plaži u talijanskom Varigottiju s kćerima Sole (6) i Celeste (5). Ljepotica nije skidala osmijeh s lica dok je bila u moru i nosila masku za ronjenje, a potom jurila van na plažu. Cijelo se vrijeme i igrala s kćerima koje je vukla na dasci. 

Tijekom boravka na plaži i u moru plijenila je pažnju svojim utreniranim tijelom i crvenim bikinijem. U pojedinim trenucima morala je popravljati gornji dio badića jer joj je bježao s bujnih grudi. 

Inače, Michelle je poznata i po tome što je bila s miljenikom žena, pjevačem Erosom Ramazzottijem (56). Njihov je brak potrajao 11 godina, a dobili su i kćer Auroru (23). 

Eros je očinstvo proslavio pjesmom "L'aurore" te je i manekenki napisao hit "Più bella cosa". Navodno su se razveli jer je Michelle tada bila pripadnica švicarske sekte i pjevač joj je dao ultimatum, a ona je odlučila da je najbolje da se razvedu. 

Manekenka je od 2014. u braku s poduzetnikom Tomasom Trussardijem (37), s kojim ima kćeri Sole i Celeste.