Ma zna se!

Maja preslatkom objavom otkrila tko vodi glavnu riječ u njenoj obitelji, pala i usporedba s poznatim likom: "Mali šef!"

Karlo Rusan i Maja Šuput - 4 Karlo Rusan i Maja Šuput - 4 Srećko Rundić/PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Karlo Rusan i Maja Šuput - 4 Galerija

Maja Šuput usporedila je sina Blooma s likom iz crtanog filma "Mali šef" i otkrila tko vodi glavnu riječ i koga se sluša u njenoj obitelji.

Maja Šuput ovih se dana pohvalila kako uživa na obiteljskim izletu u Istri koji nije propustio ni njezin maleni sin Bloom, a koji je ponovno osvojio najviše simpatija njezinih obožavatelja i pratitelja.

Pogledaj i ovo Maja Šuput "Ovo je neprocjenjivo" Šuput ispunila rođendansku želju Bloomu, evo koga je on to poželio upoznati uživo: "Možeš li mene posvojiti, bar na mjesec, dva?"

Maja je na svom profilu na Instagramu objavila fotografiju na kojoj modno usklađena pozira s njim i suprugom Nenadom Tatarinovim, a onda je sve dobro nasmijala slikom koju je podijelila u priči i usporedila Blooma s likom iz crtanog filma "Mali šef". Time je jasno dala do znanja tko trenutačno vodi glavnu riječ u njezinoj obitelji.

Maja je podijelila i fotografije na kojima se zabavlja u bazenu s jednogodišnjom Bloomom, uz koje se pohvalila i njegovim novim iskustvom.

"Spremni za prvu vožnju na toboganu", napisala je uz fotke na kojima je preslatki dječačić potpuno zasjenio svoju zgodnu mamu.

"Kako je Bloom preslatka i dobra beba", "Medeni", "Mali slatkiš", "Preslatki ste oboje", "Kako je sladak, ma slađi i od šećera", samo su neki od brojnih komentara u sličnom stilu.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Melina Džinović (FOTO: Matija Habljak/PIXSELL) +0 Melina i Haris Džinović (Foto: Dnevnik.hr) Celebrity Nema tko se nije okrenuo za atraktivnom suprugom Harisa Džinovića, od njega je mlađa 29 godina, par je zajedno dva desetljeća!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene