Preslatko!

Pogledajte kako se Maja modno uskladila s Bloomom i Nenadom, maleni je glavna zvijezda!

Maja Šuput i Nenad Tatarinov Maja Šuput i Nenad Tatarinov Maja Šuput/Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput, Bloom i Nenad Tatarinov Karlo Rusan i Maja Šuput - 4 Karlo Rusan i Maja Šuput - 6 Karlo Rusan i Maja Šuput - 5 Karlo Rusan i Maja Šuput - 2 +0 Maja Šuput i Nenad Tatarinov Galerija

Maja Šuput objavila je na profilu na Instagramu fotografiju s uskrsnog odmora sa sinom Blomom i suprugom Nenadom Tatarinovim.

Maja Šuput objavila je na Instagramu novu obiteljsku fotografiju kojom je raznježila obožavatelje, a na kojoj pozira sa sinom Bloomom i suprugom Nenadom Tatarinovim.

Pogledaj i ovo Maja Šuput "Ovo je neprocjenjivo" Šuput ispunila rođendansku želju Bloomu, evo koga je on to poželio upoznati uživo: "Možeš li mene posvojiti, bar na mjesec, dva?"

Fotografija je snimljena u Rapcu, kamo su se svi zajedno otputili povodom uskrsnih blagdana, a za tu su se priliku i svi modno uskladili u trendi balonerima, za što su dobili same pohvale.

"Uskrsni odmor, odobrio Bloom", napisala je Maja uz objavu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

"Svi u tonu", "Odlična odjevna kombinacija. Bloom je glavna zvijezda kao i uvijek", "Divni dragi ljudi", "Koja dobra fotka", "Srce slatko. Zasjenio vas je", "Savršena obitelj, Bloom vas majko i tajo pobjeđuje", "Presladak je", poručili su joj pratitelji u komentarima.

Maja je u prošloj emisiji showa "Ples sa zvijezdama", u kojoj je gledamo u ulozi voditeljice, sve osvojila u elegantnoj haljini koju je za nju i ovog puta odabrao stilist i prijatelj Marko Grubnić.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene