Ovo nije ni sanjala!

Maja Šuput spremno je dočekala novu avanturu: Pogledajte haljinu koju je odabrala za početak voditeljske uloge

Maja Šuput i Frano Ridjan Maja Šuput i Frano Ridjan DNEVNIK.hr 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Frano Ridjan Frano Ridjan i Maja Šuput Maja Šuput - 1 +0 Maja Šuput Galerija

Maja Šuput je uz Franu Ridjana voditeljica showa "Tvoje lice zvuči poznato".

Maju Šuput dosad smo imali prilike vidjeti u raznim izdanjima i ulogama, međutim ne i u onoj voditeljskoj, tako da su njezini brojni obožavatelji s nestrpljenjem dočekali prvu epizodu showa "Tvoje lice zvuči poznato" u kojem je po prvi put zaplivala voditeljskim vodama.

Pogledaj i ovo Maja Šuput - 3 Op op, seksi! Šuput obukla najkraću haljinu koju je mogla, ali to nije sve! Finale je dočekala kako samo to ona zna

Prije emisije na Instagramu objavila fotografiju i pokazala haljinu u kojoj će večeras zablistati uz svog suvoditelja Franu Ridjana.

"Spremna za početak svoje nove avanture", napisala je Maja uz objavljenu fotografiju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ready to start with my new adventure 🤗#host #tlzp

A post shared by majasuput (@majasuput) on

"Baš si mi zgodna kolegice", napisao joj je Frano, a komentarima podrške javili su joj se i brojni prijatelji i obožavatelji.

"To Majo, pratimo te", "Sretno i uspješno na novom radnom mjestu", "Jedva čekam da počne", "Bit će zabavno", "Naša predivna Maja", "Brate, jesi lijepa", "Spektakl", "Veselim se vidjeti te u voditeljskoj ulozi", samo su neke od njih.

Uz nju je i već iskusni Frano Ridjan, koji, kako nam je ranije rekao, u Majine voditeljske sposobnosti nimalo ne sumnja.

"Maja Šuput da pita za savjet? Prije će padati snijeg u sedmom mjesecu nego što će Šuput pitat za savjet. Podijelit će s vama što god treba i auto, i krevet, i hranu i posljednju kapljicu vode, ma ona je toliko dugo na sceni da je naša komunikacija na mig, kliknuli smo si", otkrio je Frano.

I ona sama nam je priznala kako ni u najluđim snovima nije mogla sanjati da će se naći takvoj ulozi.

''Da mi je netko prije nekoliko mjeseci kad sam upoznala Franu rekao da ću s njim voditi jednu od najpopularnijih emisija, rekla bih da je lud. No, eto, život je zaista nepredvidiv. Istina je da sam oduvijek govorila da mi je želja voditi program u udarnom terminu, ali nekako sam tada u glavi imala svoj talk show, neku opuštenu varijantu i nisam ni sanjala sa ću dobiti priliku voditi jedan ovako velik i ozbiljan projekt", izjavila je Maja koja se veseli novom poslu.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene