uvijek zanimljiva!

Frizura Maje Šuput obična je samo na prvi pogled, ali zbog jedne od kraćih i dekoltiranih haljina rijetki su u kosu gledali!

Maja Šuput Maja Šuput Nova TV 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput - 3 Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput za vrijeme nastupa Azre Grljević - 1 Maja Šuput +0 Maja Šuput Galerija

Maja Šuput svake nedjelje oduševi gledatelje "Supertalenta" svojim izdanjima za show, a niz zanimljivih stajlinga i frizura nastavila je i u šestoj emisiji.

Članica žirija "Supertalenta", pjevačica Maja Šuput, svake nedjelje uveseljava gledatelje showa svojim upečatljivim izdanjima.

Pogledaj i ovo Maja Šuput zauzela i zavodljivu pozu Šuput u badiću za kakav treba hrabrosti pokazala da je itekako spremna za ljeto: "Kao božica!"

Iako je oduvijek bila poznata po osebujnom i jedinstvenom stilu, u novoj sezoni showa odlučila je posvetiti posebnu pažnju i svojim frizurama koje su iz emisije u emisiju sve maštovitije.

Tako smo je da sad već imali priliku vidjeti s voluminoznim kovrčama, nikad dužim konjskim repom, a svi još dobro pamte i šeširić s golemim ukrasom od perja koji je nosila još u prvoj emisiji.

Niz zanimljivih frizura nastavila je i u šestoj emisiji showa, a sada se odvažila na otkačenu boju kose, odnosno jarko žute vrhove.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Kao i uvijek, potrudila se i oko stajlinga, te je nosila neobičnu metalik opravu s naglašenim ramenima te dubokim izrezima na dekolteu i leđima.

Nema sumnje da nas do kraja showa od nje očekuje još puno izdanja za pamćenje, pa je i to nešto čemu se gledatelji mogu veseliti uz, naravno, mnoštvo zanimljivih talenata.

Uz Šuput, žiri showa "Supertalent" čine i operna pjevačica Martina Tomčić, glumac Janko Popović Volarić te stručnjak za uspješnu komunikaciju i plesač Davor Bilman.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene