uvijek originalna!

Uska haljina ovaj put je zasjenila Majinu frizuru, no pored ovakvog proreza rijetki su joj gledali u kosu!

Maja Šuput Maja Šuput Nova TV 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput - 1 Bianca i Roman Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +0 Maja Šuput Galerija

Maja Šuput se u trećoj emisiji showa "Supertalent" pojavila s novom otkačenom frizurom, a pažnju je privukla visokim prorezom na uskoj haljini.

Pjevačica Maja Šuput ne prestaje uveseljavati gledatelje svojim upečatljivim izdanjima za show "Supertalent" gdje je članica žirija, a ove je sezone posebnu pažnju odlučila posvetiti frizurama.

Pogledaj i ovo Maja Šuput, Supertalent Kao da nije stvarna! Maja Šuput postala je živa lutka: Pazilo se na baš svaki detalj, a rezultat će vas zapanjiti!

Tako se u prošloj emisiji pojavila s nikad većom kosom, a svi još pamte i njezin šeširić s golemim ukrasom od perja. Niz je sada nastavila još jednim otkačenim izdanjem, ali se, kao i uvijek, potrudila i oko stajlinga.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Nosila je upečatljivu usku, ljubičastu haljinu s visokim prorezom zbog kojeg je čak i njezina originalna frizura pala u drugi plan, a ovime je definitivno potvrdila da od nje do kraja showa možemo očekivati još puno maštovitih i odvažnih izdanja. To je definitivno još nešto čemu se gledatelji mogu veseliti pored, naravno, uzbudljivih nastupa.

Uz Šuput, žiri showa čine i operna pjevačica Martina Tomčić, glumac Janko Popović Volarić te stručnjak za uspješnu komunikaciju i plesač Davor Bilman.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Pretty Loud Pretty Loud Pretty Loud Pretty Loud +3 Pretty Loud Celebrity Zbog ovih je djevojaka Šuput k'o iz topa ''ispalila'' jednu rečenicu o svojoj udaji: ''Sestro, i ništa mi ne fali!''

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Noa Pradegan Noa Pradegan Noa - 3 Noa Pradegan +6 Noa Pradegan Celebrity Daliću, što kažeš? Ima 11 godina, a evo koja je prema njemu idealna postava hrvatske nogometne reprezentacije!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene