Maja Šuput se u osmoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" pojavila u modnoj kombinaciji za pamćenje, ali i s nikad kraćom frizurom.

Galerija


Maja Šuput je za finale showa "Tvoje lice zvuči poznato" odabrala  kreaciju za pamćenje, ali i iznenadila sve drastičnom promjenom frizure s kakvom je još nismo imali prilike vidjeti. Očito je da je riječ o perici, ali ovaj njezin potez sigurno će se puno komentirati. 

Vezani članci Maja Šuput Neočekivana reakcija Frane Ridjana na izgled Maje Šuput: ''Ili mijenjaj oftalmologa ili mijenjaj ogledalo!'' Maja Šuput i Frano Ridjan treća emisija TLZP - 13 Pogledajte preslatki trenutak u kojem je Frano potapšao Majin trudnički trbuh i što je poručio malenom Bloomu!

Maja se na pozornici showa pojavila u blještavoj ultrakratkoj haljini, oko koje je padala široka krinolina, što je savršeno naglasilo njezin trudnički trbuh u viskom stupnju trudnoće.

Maja je blistala kao trudnica u takvom izdanju, a Frano Ridjan je pokraj nje bio neodoljivo elegantan i šarmantan u crnom odijelu.

 

I u ovoj sezoni Maja se i više nego odlično snašla u ulozi voditeljice, a  o njezinim se modnim odabirima pričalo još danima nakon svake emisije. Tako smo je imali prilike vidjeti u haljinama dostojnih holivudskih diva, vrckastim izdanjima, pa čak i u onima u kojima je izgledala kao pravi anđeo, a svih se možete prisjetiti u našoj galeriji.

Vjerovali ili ne, Nives ovoga puta na sebi nema haljinu, ali ono što nosi bome je seksi i vatreno!

Zadivit će vas Indirin odabir blještave i kratke haljine za finale showa, a i dodaci koje je teško ne primijetiti!