Kako joj stoji kratka kosa?

Kakvo iznenađenje je spremila Maja Šuput! Nikad kraća frizura, a o spektakularnoj haljini pričat će se još dugo!

Maja Šuput osma emisija TLZP - 6 Maja Šuput osma emisija TLZP - 6 Nova TV 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput osma emisija TLZP - 6 Maja Šuput i Frano Ridjan treća emisija TLZP Maja Šuput i Frano Ridjan druga emisija TLZP - 3 Maja Šuput i Frano Ridjan osma emisija TLZP - 2 Maja Šuput i Frano Ridjan osma emisija TLZP - 4 Maja Šuput osma emisija TLZP - 5 Maja Šuput i Frano Ridjan osma emisija TLZP - 1 +0 Maja Šuput osma emisija TLZP - 3 Galerija

Maja Šuput se u osmoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" pojavila u modnoj kombinaciji za pamćenje, ali i s nikad kraćom frizurom.

Maja Šuput je za finale showa "Tvoje lice zvuči poznato" odabrala  kreaciju za pamćenje, ali i iznenadila sve drastičnom promjenom frizure s kakvom je još nismo imali prilike vidjeti. Očito je da je riječ o perici, ali ovaj njezin potez sigurno će se puno komentirati. 

Pogledaj i ovo Maja Šuput da je maja biti lako... Kako postati Maja Šuput? Pjevačica snimila video s detaljnim uputama: "Osmijeh na lice, malo zabacit kukićima i neka pati koga smeta!"

Maja se na pozornici showa pojavila u blještavoj ultrakratkoj haljini, oko koje je padala široka krinolina, što je savršeno naglasilo njezin trudnički trbuh u viskom stupnju trudnoće.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Maja je blistala kao trudnica u takvom izdanju, a Frano Ridjan je pokraj nje bio neodoljivo elegantan i šarmantan u crnom odijelu.

 

I u ovoj sezoni Maja se i više nego odlično snašla u ulozi voditeljice, a  o njezinim se modnim odabirima pričalo još danima nakon svake emisije. Tako smo je imali prilike vidjeti u haljinama dostojnih holivudskih diva, vrckastim izdanjima, pa čak i u onima u kojima je izgledala kao pravi anđeo, a svih se možete prisjetiti u našoj galeriji.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus osma emisija TLZP - 2 Nives Celzijus osma emisija TLZP Nives Celzijus sedma emisija TLZP - 2 Nives Celzijus prva emisija TLZP +8 Nives Celzijus prva emisija TLZP Celebrity Vjerovali ili ne, Nives ovoga puta na sebi nema haljinu, ali ono što nosi bome je seksi i vatreno!

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju indira Levak sedma emisija TLZP - 2 Indira Levak osma emisija TLZP - 1 Indira Levak osma emisija TLZP - 2 +0 Indira Levak osma emisija TLZP Celebrity Zadivit će vas Indirin odabir blještave i kratke haljine za finale showa, a i dodaci koje je teško ne primijetiti!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene