Maja Šuput je oduševila pratitelje izgledom u trudnoći na selfieju koji je objavila na Instagramu.

Galerija


Pjevačica Maja Šuput (41), koju možemo gledati i u ulozi voditeljice u showu "Tvoje lice zvuči poznato", oduševila je pratitelje svojom novom fotografijom na Instagramu.

Vezani članci Maja Šuput Šuput na simboličan način uputila posljednji pozdrav preminuloj djevojčici iz Klaićeve: "Počivaj u miru dragi anđele" Maja Šuput i Nenad Tatarinov Maja i Nenad baš uživaju u prvom Uskrsu sa sinčićem, a ne mogu sakriti ni koliko su zaljubljeni jedno u drugo

Šuput se na društvenoj mreži pohvalila frizurom i šminkom, a na selfieju koji je objavila pratitelji su primijetili nešto drugo te su se o tome raspisali u komentarima.

"Prekrasna kao trudnica! Blistate! Ljepša nego ikad", "Puknut ćeš od sreće, Majo. Baš si vidno sretna!", "Prava mamita", pisali su joj mnogi koji su se složili da je pjevačica prekrasna trudnica.

Maja na Instagramu ne krije sreću i uzbuđenje zbog trudnoće te se redovito hvali svojim trudničkim trbuhom, a ovog tjedna je već oduševila pratitelje i fotkama na kojima pozira sa suprugom Nenadom Tatarinovom.

Par bi svoju prinovu trebao dočekati za tri mjeseca, a spol djeteta još uvijek taje od javnosti.

Fotografije pobornice zdravog života iznenadile javnost: Zbog koje čaše šampanjca previše uhvaćena u nezgodnim pozama