Opasno seksi!

Šuput kroz rizično visoki prorez izbacila vitke noge, a ispod ovakve haljine jedan detalj nikako nije mogla sakriti!

Maja Šuput Maja Šuput Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 4 Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +19 Maja Šuput Galerija

Maja Šuput na Instagramu se pohvalila seksi izdanjem za svoj koncert, a u haljini s opasno visokim prorezom obožavatelje je oborila s nogu.

Pjevačica Maja Šuput ovo ljeto uspješno kombinira posao i užitak te pauze od brojnih nastupa koristi za odmor sa suprugom Nenadom i sinom Bloomom na našoj obali.

Pogledaj i ovo Maja Šuput zauzela i zavodljivu pozu Šuput u badiću za kakav treba hrabrosti pokazala da je itekako spremna za ljeto: "Kao božica!"

A nakon što je sve rastopila preslatkim obiteljskim fotografijama s Korčule, pohvalila se seksi izdanjem za koncert u blizini Dubrovnika, kojim je obožavatelje oborila s nogu.

"Idemooo na pozornicu! Donji Brgat večeras", napisala je Šuput na svojem Instagramu uz fotografiju na kojoj pozira u crnoj haljini s prorezom koji seže iznad bokova i ispod koje je morala preskočiti donje rublje.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

"Maja uvijek si lijepa kao lijepa ruža", "Veličanstvena", "Wow", "Top si", nizali su se komplimenti ispod fotke, a našla se i pokoja kritika na račun golišavosti, no obožavatelji su stali u njezinu obranu i istaknuli kako joj nema ravne kada su u pitanju scenska izdanja.

Maja je ranije za DNEVNIK.hr otkrila da je za ovo ljeto osmislila sjajan plan kako bi u svakom slobodnom trenutku s obitelji mogla uživati na moru.

"Ljeto je kompletno radno, no mi smo uvijek svi zajedno i putujemo, pa u svakom gradu u kojem pjevam, ako imam dva slobodna dana, onda ostajemo u tom gradu ili u onom u kojem pjevam sljedeće. Jedno vrijeme ćemo biti stacionirani u centralnoj Dalmaciji iz koje ću ja putovati da dečke ne vučem gore-dolje. Baza će nam biti na Pagu, a ja ću ići na svirku i odmah nazad, dok će dečki biti u smještaju. To nam je plan za dobar dio srpnja, pa se selimo u južnu Dalmaciju. Bit ćemo svuda, u kombinaciji s lokacijama na kojima pjevam, i tako cijelo ljeto", ispričala nam je pjevačica, a čini se da joj zasad sve teče po planu.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Brendan Fraser Brendan Fraser (Foto: Profimedia) Brendan Fraser (Foto: Profimedia) Brendan Fraser (Foto: Profimedia) +9 Brendan Fraser (Foto: Profimedia) Nekad i sad Seks-simbol 90-ih daleko je od mišićavog zavodnika za kojim su žene gubile glavu, transformacija je ogromna!

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Vladimir Šeks - 2 Vladimir Šeks - 8 Mate Bulić i Vladimir Šeks Vladimir Šeks - 1 +8 Vladimir Šeks - 5 Celebrity Našeg političara jedva smo prepoznali na novim fotografijama, je li promjeni imidža kumovala mlađahna brineta s kojom je uhvaćen u prisnim trenucima?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene