Maja Šuput pozirala je sa suprugom Nenadom i na Instagramu pokazala trbuh u osmom mjesecu trudnoće.

Galerija


Pjevačica Maja Šuput sitno broji do trenutka kada će ona i suprug Nenad Tatarinov postati roditelji dječaka, a na Instagramu je sada pokazala i kako izgleda u osmom mjesecu trudnoće.

Vezani članci Maja Šuput i Nenad Tatarinov Preslatki prizori sa Straduna: Obiteljska šetnja Maje i Nenada s malenim Bloomom teško je ikome mogla promaknuti Maja Šuput Predivna obiteljska fotka Maje Šuput nikoga nije ostavila ravnodušnim, a maleni Bloom na njoj je pravi hit

"Muž, kavica, beba spava... Nema boljeg početka Valentinovo vikenda", napisala je Maja uz fotografiju na kojoj je zablistala u haljini trendi pepita uzorka koja je savršeno istaknula trudnički trbuh.

"Wau, već je trbuščić na vidiku. Sretno", "Predivna trudnica", "Ova žena nikad ljepša nije bila", "Slatka si, Maja, lijepa obitelj", "Maja prekrasna, jednostavno blistaš", "Dobro ti stoji trudnoća", "Isuse, kak' si slatka trudnica, to je čudo", "Pa vas troje ste savršeni", "Trudnoća proljepša svaku ženu", zaključili su njezini pratitelji u komentarima.

Maja bi sina trebala roditi u ožujku, a u nedavnom je intervjuu za IN magazin otkrila kako bi mu voljela dati neko strano, zvučno ime, a nedavno je pokazala i preslatku dječju sobu, pri čijem je uređenju pazila na baš svaki detalj.

Nakon glasina da je teška ovisnica zvijezda "Ambasadorove kćeri" otkrila zašto joj se život promijenio u samo jednom danu