Wow!

Pogledajte luksuz u kojem uživa Majin Bloom, a nema još ni godinu dana, postao je pravi svjetski putnik!

Maja Šuput Maja Šuput PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Maja Šuput Galerija

Maja Šuput objavila je prve snimke iz Istanula kamo je otputovala na obiteljski odmor s Nenadom Tatarinovim i malenim Bloomom.

Maja Šuput otputovala je ovih dana na obiteljski odmor u Tursku, zajedno sa svojim suprugom Nenadom Tatarinovim i njihovim sinom Bloomom, a svojim je pratiteljima na Instagramu pokazala kako uživaju i provode se.

Pogledaj i ovo Nenad Tatarinov ''pa je l' moguće?'' Šuput na mukama zbog muža i sina, bit će vam sve jasno kad vidite što Nenad drži u rukama: ''Je l' se pita netko kak' ćemo s tim?''

Maja je tako u nekoliko priča na Instagram profilu pokazala luksuzni restoran iz kojeg se pruža predivan pogled na cijeli Istanbul, pogotovo u večernjim satima, a pohvalila se i da je posjetila trgovine poznatim modnim brendovima. Objavila je i preslatki video Blooma kojeg je povela u šoping, a koji je raznježio njezine pratitelje. 

Pjevačica je novo putovanje najavila objavom fotografije iz zagrebačke zračne luke na kojoj pozira s malenim Bloomom u naručju koji nastavlja otkrivati svijet.

"Najveseliji putnik nastavlja otkrivati svijet. Istanbul, stižemo", napisala je Maja uz fotografije na kojima pozira u ležernom izdanju, odjevena u traperice u kojima ju dugo nismo vidjeli, a pristaju joj kao salivene.

A kada ne putuje i ne pjeva, Maju gledamo u novoj sezoni "Supertalenta"  u kojoj je posebnu pažnju posvetila i frizurama, pa smo je tako do sada već imali priliku vidjeti s voluminoznim kovrčama, otkačenom bojom kose, golemim konjskim repom, a svi još dobro pamte i šeširić s velikim perjem koji je nosila još u prvoj emisiji showa.

Nema sumnje da nas i u narednim emisijama "Supertalenta" od nje očekuje još puno izdanja za pamćenje, pa je, uz zanimljive točke, i to nešto čemu se gledatelji mogu radovati.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene