Maja Šuput pokazala je kako su oslikani zidovi, a i kakvu garderobu, krevetić, stol za presvlačenje i igračke njezin sinčić Bloom ima.

Galerija


Maja Šuput povela je svoje pratitelje na Instagramu u virtualni obilazak sobe njezinog sinčića Blooma i izazvala oduševljenje. 

Vezani članci Maja Šuput Evo kako je slatko Maja završila još jednu voditeljsku sezonu, zbog poruke koju je poslala svima je postala još draža i u toj ulozi! Nenad Tatarinov - 1 Maja Šuput slavi specijalan dan pa je podijelila fotku muža koja se ženama posebno svidjela: "Jako lijep tata"

Naime, pjevačica je objavila video u kojem je pokazala za kakvo se uređenje prostora odlučila, a ubacila je i preslatke prizore sebe i muža Nenada Tatarinova s bebom. 

"Bloomova soba", napisala je Šuput. Može se vidjeti da je na vratima od sobe ime Majinog sinčića ispisano zlatnim slovima te kako su oslikani zidovi, a pokazala je i kakvu garderobu, krevetić, stol za presvlačenje i igračke Bloom ima. 

Njezin video su komentirali i Nina Badrić i prijatelj Marko Grubnić koji su ostavili emotikone srca.

"Preslatko", "Prekrasno", "San svakog djeteta", "Tapete su savršene", "Predivna oaza. Odmah mi se spava", "Kao u bajci", napisali su Majini pratitelji. 

Inače, Šuput je nedavno objavila fotografiju svog muža Nenada Tatarinova s njegovim bratom na kojoj obojica poziraju sa svojim sinčićima u naručju.

"Dva brata i bratića. Bloom i Dominik. Bloom se išao upoznati s bratićem koji se rodio dan prije njega", napisala je pjevačica koju svake nedjelje gledamo u ulozi voditeljice u popularnom showu "Tvoje lice zvuči poznato All Stars".

Danijela je prije Graše bila u tajnom braku s našim dobro poznatim pjevačem, uspjeli su ga skrivati od svih čak tri godine

Ljubavni brodolomi Ćirinih sinova: Samo trojica nisu okončala svoje brakove, a jedan se među Vatrenima posebno ističe