Maja Šuput podijelila je fotografiju na kojoj njezin muž Nenad i njegov brat drže u naručju sinove Blooma i Dominika, koji su se rodili s danom razmaka.

Galerija


Maja Šuput otkrila je da se njezina obitelj u ožujku povećala za još jednog člana obitelji. 

Vezani članci Maja Šuput Maja Šuput se pohvalila važnim danom u Bloomovu životu, uskoro će biti spreman za neke ozbiljne avanture Maja Šuput - 2 Šuput podijelila dragocjeni trenutak muža i sinčića, viđeno nisu odoljele komentirati Nina Badrić i Jelena Rozga

Naime, Maja je na Instagram storyjima objavila fotografiju svog muža Nenada Tatarinova s njegovim bratom na kojoj obojica poziraju sa svojim sinčićima u naručju. 

"Dva brata i bratića. Bloom i Dominik. Bloom se išao upoznati s bratićem koji se rodio dan prije njega", napisala je Šuput pokraj preslatkih slika. 

Posebno se istaknula prva fotografija na kojoj Bloom spava u naručju svog oca Nenada dok njegov bratić Dominik plače, a braća imaju velik osmijeh na licu dok drže djecu. 

Inače, Maja je prije nekoliko dana oduševila obožavatelje objavivši na Instagramu fotografiju u badiću mjesec i pol dana od poroda. Pjevačica je pozirala u dvodijelnom svjetloplavom kupaćem kostimu u bazenu svoje hotelske sobe u Istri. 

"Jesi li ti ikada bila trudna?" napisala joj je influencerica Paula Sikirić, koja također trenutno čeka svoje prvo dijete. "Ajme, samo mjesec i pol od poroda, a takva linija. Bravo, svaka čast!", "Majuška, goriš", "Već takva linija, za ne povjerovati", nizali su se komentari pratitelja koje je iznenadila Majina vitka figura, a fotka je samo pola sata nakon objave brojila i više od 10 tisuća lajkova.

Jednog od najbogatijih glumaca jedva su prepoznali na ulici! Ovakvog ga znamo iz filmova, a sad je tu gusta brada, dok su bore i umor vidljivi

Pogledajte haljinu Maje Šuput zbog koje joj je Navojec rekao da izgleda kao predivna anđeoska pahuljica!