U ranu zoru

Šuput pokazala kako izgleda kad se vraća kući s gaže, podijelila je snimku s razmazanom šminkom!

Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Josip Regovic Maja Šuput i Nenad Tatarinov Maja Šuput Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 4 Marko Grubnić, Maja Šuput i Igor Mešin Maja Šuput +19 Maja Šuput i Petar Grašo - 1 Galerija

Maja Šuput objavila je na Instagram storyju snimku na kojoj pozira s razmazanom šminkom na licu, a koju je snimila nakon jedne svadbe na kojoj je zabavljala mladence i njihove goste.

Maja Šuput još je jedan vikend provela pjevajući na svadbina kojoj se pobrinula za atmosferu za pamćenje, a nakon što je u pričama na Instagramu pokazala kako je zabavljala goste i mladence, odlučila je pokazati i kako izgleda kada zabava završi.

Pogledaj i ovo Maja Šuput "O bože, ovo je wow!" Je li ovo najsmjelije izdanje Maje Šuput? Strateške je dijelove prekrila na domišljat način, a ispod haljine nije nosila baš ništa!

Maja je, naime, objavila videosnimku snimljenu u ranu zoru, nakon što se presvukla iz kratke crvene haljinice u kojoj je blistala i nakon što joj je na licu ostao razmazani crveni ruž.

"Ako se pitate kad idemo doma", napisala je Maja uz priču koju je objavila u 6:11.

Pjevačica je nedavno bila jedna od glavnih zvijezda crvenog tepiha dodjele nagrada Story Hall of Fame, za koju je odabrala glamuroznu bijelu haljinu nalik vjenčanici s cirkonima i velikim prorezom. Cijeli stajling vrckava Maja upotpunila je bijelim najlonkama, svečanim rukavicama, visokim valovitim repom od ekstenzija i prozirnim cipelama na petu.

Šuput je došla u pratnji svojeg supruga Nenada Tatarinova, koji se odlučio za elegantne crne hlače, bijelu košulju, karirani sako i crne espadrile. Par je odavno poznat po svojoj usklađenosti u svakodnevnim, ali i svečanim kombinacijama.

Prije toga odmarali su se u Turskoj, a voditeljica je objavila i jednu obiteljsku fotografiju s plaže na kojoj su se njezin muž i sin obukli isto, no najviše pozornosti privukao je preslatki Bloom, koji je i inače postao glavna zvijezda njezina Instagrama.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić Žanamari Perčić Žanamari Perčić Žanamari Perčić +17 Žanamari Perčić Celebrity Žanamari u vrućim hlačicama pokazala noge za koje vježba i po četiri sata dnevno, trud se bome isplatio!

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos +16 Vlatka Pokos Nekad i sad Isplivale fotografije Vlatke Pokos stare 15 godina, pogledajte kako je tada izgledala i je li se puno promijenila

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene