nenad je hit

Muž Maje Šuput sve nasmijao neočekivanim modnim odabirom, uspio je skrenuti pozornost i s nikad slađeg Blooma!

Maja Šuput i Nenad Tatarinov Maja Šuput i Nenad Tatarinov Instagram 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Nenad Tatarinov Maja Šuput Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 3 Maja Šuput Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 3 Maja Šuput i Nenad Tatarinov Maja Šuput Maja Šuput i Nenad Tatarinov +1 Maja Šuput Galerija

Maja Šuput na Instagramu je objavila fotografiju supruga i sina iz aviona, a svi pažnju ukrala je Nenadova majica zbog zanimljive slike.

Pjevačica Maja Šuput s obitelji je provela nekoliko dana u Turskoj, gdje je otputovala na zasluženi odmor poslije "Plesa sa zvijezdama", a sada je na Instagramu otkrila da se vraćaju doma.

Pogledaj i ovo Maja Šuput - 2 ''plan je da...'' Maja Šuput otkrila dugo čuvanu tajnu: ''Sad me već pitaju - a zašto nema muža, zašto nema dijete?''

Maja je objavila fotografiju na kojoj njezin muž i sinčić spavaju u avionu, a svu pažnju ukrao je Nenadov neočekivani modni odabir.

"I tako je Mama Tatarinov izgubila svoje sjedalo kako bi se njeno pleme Tatarinov odmorilo i naspavalo", napisala je Maja uz fotku na kojoj njezin muž nosi majicu sa slikom ruke koja pokazuje srednji prst.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

"Nenadova majica, jasnu poruku šalje", "Majica govori tisuću riječi", "Super majica", samo su neki od komentara na račun Nenada kojeg smo inače navikli viđati u odijelima i košuljama, pa je ovu opušteno izdanje i pravi odmak od njegova stila.

Šuput je prije odlaska iz Turske objavila i jednu obiteljsku fotku s plaže na kojoj su se njezin muž i sin obukli isto, no najviše pažnje privukao preslatki Bloom, koji je i inače postao glavna zvijezda njezina Instagrama.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Podsjetimo, Maja i Nenad vjenčali su se 2019. godine, a sina su dobili u ožujku 2021.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Charles i Camilla Parker Bowles Camilla Parker Bowles (Foto: AFP) Camilla Parker Bowles (Foto: AFP) Camilla Parker Bowles i princ Charles (Foto: AFP) +1 Camilla Parker Bowles i princ Charles (Foto: AFP) Zanimljivosti Isplivali detalji o pravom licu omražene Camille, čini se da je javnost godinama bila u zabludi

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Mario Mlinarić - 1 Mario Mlinarić - 2 Mario Mlinarić - 3 Mario Mlinarić - 4 +12 Mario Mlinarić - 5 Celebrity Dok su ostali spavali na daskama i gladovali, on je uživao kao nikad, no nešto mu ipak je nedostajalo: "Jako teško sam to podnosio"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene