Još jedan dan u raju

Maja Šuput u sićušnom badiću naglasila bujne atribute pa pokazala kako uživa s mužem bez sinčića Blooma

Maja Šuput Maja Šuput Instagram 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput i Nenad Tatarinov Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 1 Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 3 +14 Maja Šuput - 4 Galerija

Maja Šuput na Instagramu se pohvalila fotografijama s odmora za koje je pozirala u minijaturnom bikiniju i za svoj izgled dobila same komplimente.

Pjevačica Maja Šuput s obitelji trenutačno uživa u Istri i neprestano se na Instagramu hvali posebnim trenucima s odmora.

Pogledaj i ovo Maja Šuput - 2 ''plan je da...'' Maja Šuput otkrila dugo čuvanu tajnu: ''Sad me već pitaju - a zašto nema muža, zašto nema dijete?''

A nakon što je pratitelje počastila fotografijama na kojima je glavna zvijezda njezin jednogodišnji sin Bloom, objavila je dvije na kojima pozira sama, i to u minijaturnom bikiniju s uzorkom leoparda koji je naglasio njezin raskošni dekolte.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

"Još jedan dan u raju", napisala je u opisu fotke, a svojim izgledom sve je oborila s nogu.

"I ti tako savršena", "Slatkica", "Prezgodna" samo su neki od brojnih komplimenata koje je dobila, a skupila je i na tisuće lajkova.

Šuput je objavila i jednu fotografiju sa suprugom Nenadom Tatarinovim s broda, na kojem su uživali u zalasku sunca i romantici, bez sinčića.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Pjevačica se uoči ljetovanja na društvenim mrežama javljala sa seta showa "Supertalent", u kojem je članica žirija, a snimala je novu sezonu, koja s emitiranjem počinje najesen.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Keanu Reeves Keanu Reeves Keanu Reeves i Alexandra Grant - 5 Keanu Reeves i Alexandra Grant - 3 +0 Keanu Reeves Celebrity Pogledajte potez omiljenog glumca o kojem svi pričaju, rijetki bi se ponijeli kao on: "Trebamo više takvih"  

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Negovetić Mia Negovetić - 4 Mia Negovetić - 3 Mia Negovetić i ELFSI +7 Mia Negovetić - 1 Celebrity Mia Negovetić potpuno je promijenila imidž: Pokazala je novu boju kose, a reakcije su različite!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene