Obitelj u bijelom

Maja Šuput uskladila se sa suprugom i sinom za novu zajedničku fotku, a zna se tko je privukao najviše pažnje!

Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 3 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 1 +19 Fabijan Pavao Medvešek i Maja Šuput Galerija

Maja Šuput na odmoru se modno uskladila sa suprugom Nenadom Tatarinovom i njihovim sinčićem Bloomom, a skupa su pozirali za fotku koju je objavila na Instagramu.

Pjevačica Maja Šuput s obitelji trenutno uživa na zasluženom odmoru u Poreču, odakle se javlja na svojem Instagramu.

Pogledaj i ovo Maja Šuput Wow! Pogledajte luksuz u kojem Maja Šuput uživa na našem moru, za boravak tamo se i posebno dotjerala!

Nakon što se pohvalila besprijekornom figurom u zanimljivom jednodijelnom badiću, objavila je i jednu obiteljsku fotografiju, na koju je teško ostati ravnodušan.

Maja se sa suprugom Nenadom Tatarinovom i njihovim sinčićem Bloomom fotkala prije večere za koju su se modno uskladili i svi su nosili bijelo od glave do pete.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

"Koji šećer od djeteta", "Kako smo narasli", "Divni ste", "Sjajna slika", "Predivna obitelj", neki su od brojnih komplimenata koje je dobila ispod obiteljske fotke, a prije toga pratitelje je oduševila i jednom na kojoj pozira samo s Bloomom, koju možete vidjeti u galeriji.

 

Pjevačica se uoči ljetovanja na društvenim mrežama javljala sa seta showa "Supertalent", u kojem je članica žirija, a snimala je novu sezonu, koja s emitiranjem počinje najesen.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić +18 Lidija Bačić Celebrity Lidija Bačić otkrila od koga joj se uznemiri srce: "Zasjeni cijelu prostoriju kada uđe u nju!"

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Vučković Severina Vučković Severina Vučković Severina Vučković +27 Severina Vučković Celebrity Seve skakala po bini u mini bijeloj haljini, ali svi su gledali u ogroman detalj koji je imala oko vrata!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene