"Bloomfastično"

Predivna obiteljska fotka Maje Šuput nikoga nije ostavila ravnodušnim, a maleni Bloom na njoj je pravi hit

Maja Šuput i Frano Ridjan treća emisija TLZP Maja Šuput i Frano Ridjan treća emisija TLZP Nova TV 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Frano Ridjan treća emisija TLZP Maja Šuput i Frano Ridjan druga emisija TLZP - 3 +0 In Magazin: Maja Šuput - 1 Galerija

Maja Šuput je na Instagramu objavila fotografiju iz Dubrovnika na kojoj pozira u zagrljaju supruga Nenada i u naručju drži njihova sinčića Blooma.

Pjevačica Maja Šuput na Instagramu je otkrila da je sa suprugom Nenadom Tatarinovim i njihovim sinom Bloomom otputovala iz Zagreba.

Pogledaj i ovo Maja Šuput - 5 bolje ne može! Svaka objava Maje Šuput veći je hit od one prethodne: Pogledajte u čemu se sa sinom vozila kroz Dubai!

Maja se javila iz zagrebačke zračne luke te se pohvalila kako je ponosna na svojeg sina koji je prespavao svoju prvu vožnju avionom.

A sada je pjevačica na Instagramu otkrila da su otputovali u Dubrovnik te je objavila preslatku obiteljsku fotografiju koju možete pogledati ovdje.

"Sve na svijetu", napisala je uz fotku na kojoj pozira u Nenadovu zagrljaju te drži Blooma u naručju, a uslijedila je lavina lajkova i komentara.

Pratitelji su joj pisali kako ima predivnu obitelj, a na fotki im je posebno zanimljiv bio maleni Bloom.

"Bloomfastično", "Mali gospodin", "Bloom zakon, koji frajerski pogled! Baš ste cool", "Mali bucko", "Medenjak mali", samo je dio komentara na račun dvoipolmjesečnog dječaka.

Podsjetimo, Maja je rodila carskim rezom u ožujku ove godine, a do samog kraja trudnoće vrijedno je radila i snimila novu All stars sezonu showa "Tvoje lice zvuči poznato" u kojemu se ponovno našla u ulozi voditeljice, zajedno s Franom Ridjanom.

Zabavni show "Tvoje lice zvuči poznato" ovoga puta gledajte u subotnjem večernjem terminu na Novoj TV, 29. svibnja!

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Fabijan Pavao Medvešek - 1 Fabijan Pavao Medvešek Fabijan Pavao Medvešek - 4 Fabijan Pavao Medvešek i Helena Janjušević - 3 +4 Fabijan Pavao Medvešek Celebrity Njegovu mišićavom tijelu nije odoljela ni Nives Celzijus, no iznenadit će vas kad vidite što naš zgodni glumac misli o sebi

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Albina Grčić Celebrity Albina završila u utrci za nimalo laskavu titulu na Eurosongu koju je 2016. osvojila i Nina Kraljić

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene