Avantura počinje!

Došao je dan koji je Maja Šuput jedva dočekala i odmah se pohvalila: "Baš kao nekad, mama puca od ponosa"

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput prva emisija TLZP Maja Šuput i Nenad Tatarinov +0 Maja Šuput i Nenad Tatarinov Galerija

Maja Šuput i Nenad Tatarinov poveli su sina Blooma na prvo putovanje avionom, a destinaciju na koju su se otputili zasad nisu otkrili.

Maja Šuput pohvalila se na Instagramu da je konačno došao dan koji je jedva čekala, a to je prvo obiteljsko putovanje na koje su ona i suprug Nenad Tatarinov poveli i sina Blooma.

Pogledaj i ovo Maja Šuput "Ovo je neprocjenjivo" Šuput ispunila rođendansku želju Bloomu, evo koga je on to poželio upoznati uživo: "Možeš li mene posvojiti, bar na mjesec, dva?"

Bloom je nedavno dobio i svoju putovnicu kako bi već sada mogao s roditeljima putovati u druge države, a ponosna mama Maja, koja je inače velika ljubiteljica putovanja, ne krije koliko je sretna zbog toga.

"Baš kao nekad, fotka prije leta. Ovaj će nam ipak biti posebniji od svih do sada. Mama puca od ponosa, dijete spava kao beba", napisala je Maja uz fotografiju na kojoj pozira uz dječja kolica, sređena od glave do pete, a ponovno je pokazala i goli trbuh samo dva mjeseca nakon poroda.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

"Divna si", "A mama kao avion", "Uzor svim ženama", "Savršeno", "Gdje se putuje, Majo?", "Kakva žena", "Kako si prelijepa", "S razlogom mama puca od ponosa. Divni ste i uživajte", "Da i mi idemo ovakvog struka na odmor", komentari su koje je dobila.

Maja Šuput ovih se dana na iznenađenje svojih vjernih obožavatelja i pratitelja na društvenim mrežama pohvalila i drastičnom promjenom imidža koju nitko nije očekivao, ali svi su se složili u jednom, a to je da izgleda savršeno. Naime, na Instagramu je objavila fotografije na kojima pozira s kratko ošišanom kosom, s kakvom ju nismo vidjeli posljednjih nekoliko godina, uz to je pokazala i goli trbuh i top-formu u koju se vratila samo dva mjeseca nakon poroda.

A Maju gledamo u zabavni show "Tvoje lice zvuči poznato" i to ovoga puta u subotnjem večernjem terminu na Novoj TV, 29. svibnja!

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) Jessica Ledon, David Guetta (Foto: Profimedia) David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) +9 David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) Celebrity Preporodio se otkako ljubi 25 godina mlađu ljepoticu koja mu je navodno uništila brak, a ne zna se tko je zgodniji - on ili ona!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene