U stilu holivudskih diva

Poslije odijela nešto sasvim drugačije, Šuput očarala u haljini s prorezom do struka!

Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 1 Nova TV 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 6 Maja Šuput - 7 Maja Šuput - 5 +0 Maja Šuput - 4 Galerija

Maja Šuput se u četvrtoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" pojavila u dugačkoj haljini s prorezom.

Nakon što je u prošlotjednoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" voditeljica Maja Šuput iznenadila gledatelje pojavivši se odjevena u crnom elegentanom odijelu, za četvrtu je odlučila odijenuti nešto sasvim drugačije.

Pogledaj i ovo Maja Šuput da je maja biti lako... Kako postati Maja Šuput? Pjevačica snimila video s detaljnim uputama: "Osmijeh na lice, malo zabacit kukićima i neka pati koga smeta!"

Maja je tako zablistala na pozoronici u dugačkoj smaragdnoj haljini na jedno rame, s visokim prorezom na nozi i naglašenim dekolteom, što je cijeloj kombinaciji dalo tonu seksepila.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Inače za Majin stajling iz emisije u emisiju brine stilist i njezin prijatelj Marko Grubnić, a sve dosadašnje kombinacije pokazale su se kao dobitne, od glamurozne haljine u kojoj se pojavila u prvoj emisiji, do ružičaste u drugoj, već spomenutog elegentanog odijela pa do haljine s prorezom.

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''!

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene