Urnebesni duo

Šuput iskočila iz torte pa s Grubnićem pozirala u seksi korzetu i prozirnim čizmama, a i on pokazao torzo

Maja Šuput i Marko Grubnić (Foto: Instagram) Maja Šuput i Marko Grubnić (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Ples sa zvijezdama, Marko Grubnić i Ela Vuković (Foto: Nova TV) Maja Šuput i Marko Grubnić (Foto: Instagram) Ples sa zvijezdama, Marko Grubnić i Ela Vuković (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Marko Grubnić i Ela Vuković (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Marko Grubnić i Ela Vuković (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Marko Grubnić i Ela Vuković (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Marko Grubnić i Ela Vuković (Foto: Nova TV) Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) +0 Maja Šuput (Foto: Instagram) Galerija

Marko Grubnić i Ela Vuković sinoć su u showu "Ples sa zvijezdama" otplesali sambu na pjesmu "Lopove" Maje Šuput.

Pjevačica Maja Šuput bila je zvijezda nedjeljne plesne večeri.

Pogledaj i ovo Maja Šuput s obitelji - 6 baš uživaju! Šuput je s obitelji ovaj put pronašla zabavu u zagrebačkom muzeju, a objavljene fotke naslućuju da su se Bloomu instalacije posebno svidjele!

Marko Grubnić i Ela Vuković sinoć su u showu "Ples sa zvijezdama" otplesali sambu na pjesmu "Lopove" Maje Šuput.

Pravo iznenađenje priredila je upravo pjevačica, koja je ovu pjesmu, dok su oni plesali, sama pjevala, a pojavila se tako što je iskočila iz divovske torte koja je bila na pozornici, na oduševljenje publike.

Nije tajna da su Maja i Marko dugogodišnji suradnici, ali i vrlo bliski prijatelji, a Maja od samoga početka vjerno navija za Marka. "Jednom ili dva puta iskočila sam iz torte na vjenčanjima, ali nikada ovako javno. Bila mi je čast i zadovoljstvo", poručila je Maja kroz smijeh.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic) on


"Iznenađenjeeee. Prvi put u životu nastupali smo zajedno. Bilo je prezabavno biti dio nastupa i nadam se da vam se svidjelo. Hvala mom @markogrubnic što je opet imao dobru viziju i želju da zabavi publiku", napisala je Maja pored zajedničke fotografije koju je objavila na Instagramu.

Maja se potrudila i posebno zablistati pa je iz torte iskočila u šljokičavom korzetu s tilom na na stražnjici te visokim, prozirnim čizmama kakve su proslavile sestre Kardashian-Jenner. Bile su tu i visoke rukavice te raskošne ekstenzije u kosi, a poznato je da Marko već godinama brine za njezin modni izričaj, koji pjevačica tako dobro nosi.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Ples sa zvijezdama, Marko Grubnić i Ela Vuković (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Marko Grubnić i Ela Vuković (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Marko Grubnić i Ela Vuković (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Marko Grubnić i Ela Vuković (Foto: Nova TV) +1 Ples sa zvijezdama, Marko Grubnić i Ela Vuković (Foto: Nova TV) Celebrity Ovo nitko nije očekivao: Usred nastupa Grubnića i Ele iz torte iskočila Maja Šuput!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene