Marko Grubnić i Ela Vuković sinoć su u showu "Ples sa zvijezdama" otplesali sambu na pjesmu "Lopove" Maje Šuput.

Galerija


Pjevačica Maja Šuput bila je zvijezda nedjeljne plesne večeri.

Vezani članci Maja Šuput, Indira Levak, Nives Celzijus Neviđeno duboki dekoltei, pripijene i ultra kratke haljine - ocijenite najbolja izdanja naših diva koja će se pamtiti! Maja Šuput, Indira Levak, Nives Celzijus ANKETA Zbog ove rapsodije u crvenom svi pričaju o Maji, Indiri i Nives, a čijoj kombinaciji vi dajete svoj glas?

Marko Grubnić i Ela Vuković sinoć su u showu "Ples sa zvijezdama" otplesali sambu na pjesmu "Lopove" Maje Šuput.

Pravo iznenađenje priredila je upravo pjevačica, koja je ovu pjesmu, dok su oni plesali, sama pjevala, a pojavila se tako što je iskočila iz divovske torte koja je bila na pozornici, na oduševljenje publike.

Nije tajna da su Maja i Marko dugogodišnji suradnici, ali i vrlo bliski prijatelji, a Maja od samoga početka vjerno navija za Marka. "Jednom ili dva puta iskočila sam iz torte na vjenčanjima, ali nikada ovako javno. Bila mi je čast i zadovoljstvo", poručila je Maja kroz smijeh.


"Iznenađenjeeee. Prvi put u životu nastupali smo zajedno. Bilo je prezabavno biti dio nastupa i nadam se da vam se svidjelo. Hvala mom @markogrubnic što je opet imao dobru viziju i želju da zabavi publiku", napisala je Maja pored zajedničke fotografije koju je objavila na Instagramu.

Maja se potrudila i posebno zablistati pa je iz torte iskočila u šljokičavom korzetu s tilom na na stražnjici te visokim, prozirnim čizmama kakve su proslavile sestre Kardashian-Jenner. Bile su tu i visoke rukavice te raskošne ekstenzije u kosi, a poznato je da Marko već godinama brine za njezin modni izričaj, koji pjevačica tako dobro nosi.

Ovo nitko nije očekivao: Usred nastupa Grubnića i Ele iz torte iskočila Maja Šuput!