Marko Grubnić i Ela Vuković sinoć su u showu "Ples sa zvijezdama" otplesali sambu na pjesmu "Lopove" Maje Šuput.

Galerija


Pjevačica Maja Šuput bila je zvijezda nedjeljne plesne večeri.

Vezani članci Marko Grubnić (Foto: Instagram) Marko Grubnić objavio prvu fotografiju bez filtera, no priznao: "Prvi i posljednji put sam to napravio" Marko Grubnić (Foto: Instagram) Marko Grubnić nabija komplekse po plažama nikad isklesanijim mišićima na trbuhu

Marko Grubnić i Ela Vuković sinoć su u showu "Ples sa zvijezdama" otplesali sambu na pjesmu "Lopove" Maje Šuput.

Pravo iznenađenje priredila je upravo pjevačica, koja je ovu pjesmu, dok su oni plesali, sama pjevala, a pojavila se tako što je iskočila iz divovske torte koja je bila na pozornici, na oduševljenje publike.

Nije tajna da su Maja i Marko dugogodišnji suradnici, ali i vrlo bliski prijatelji, a Maja od samoga početka vjerno navija za Marka. "Jednom ili dva puta iskočila sam iz torte na vjenčanjima, ali nikada ovako javno. Bila mi je čast i zadovoljstvo", poručila je Maja kroz smijeh.


"Iznenađenjeeee. Prvi put u životu nastupali smo zajedno. Bilo je prezabavno biti dio nastupa i nadam se da vam se svidjelo. Hvala mom @markogrubnic što je opet imao dobru viziju i želju da zabavi publiku", napisala je Maja pored zajedničke fotografije koju je objavila na Instagramu.

Maja se potrudila i posebno zablistati pa je iz torte iskočila u šljokičavom korzetu s tilom na na stražnjici te visokim, prozirnim čizmama kakve su proslavile sestre Kardashian-Jenner. Bile su tu i visoke rukavice te raskošne ekstenzije u kosi, a poznato je da Marko već godinama brine za njezin modni izričaj, koji pjevačica tako dobro nosi.

Ovo nitko nije očekivao: Usred nastupa Grubnića i Ele iz torte iskočila Maja Šuput!