Mama ne krije ponos

Kći naše glumice proslavila 30. rođendan, punila je medijske stupce događajima iz privatnog života, a sada živi skroz drugačije

Maja Lena Lopatny (Foto: Instagram) Maja Lena Lopatny (Foto: Instagram) Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Lena Lopatny (Foto: Instagram) Maja Lena Lopatny (Foto: Instagram) Maja Lena Lopatny (Foto: Instagram) Maja Lena Lopatny (Foto: Instagram) Maja Lena Lopatny (FOTO: Instagram) Maja Lena Lopatny (Foto: Instagram) +0 Maja Lena Lopatny (Foto: Instagram) Galerija

Maja Lena Lopatny proslavila je 30. rođendan, a njezina joj je majka Mia Begović posvetila emotivnu čestitku na društvenim mrežama.

Kćer naše glumice Mije Begović, Maja Lena Lopatny proslavila je 30. rođendan, a majčina čestitka na društvenim mrežama za tu priliku nije izostala.

Pogledaj i ovo Maja Lena Lopatny Čestitke! Kći Mije Begović objavila prelijepe vijesti s dečkom kojeg je dosad skrivala: "Presretni smo, ovo su nam najljepši životni trenutci!"

Mia ne krije koliko je ponosna na svoju lijepu kćer, a na svom joj je profilu na Instagramu poželjela sve najbolje za njezin dan.

"Sretan ti rođendan, anđele", napisala je uz fotografiju na kojoj Maja Lena pozira sređena u ljetnom izdanju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mia Begović (@begovicmia)

"Sretan rođendan našoj ljepotici", "Neka je najsretniji našoj ljepotici", "Majuška predivna, ljubim vas cure moje", "Nek joj se ispune sve želje u hrabrom koračanju kroz život", poruke su Mijinih pratitelja u komentarima.

Inače, Maja Lena, koja je godinama punila medijske stupce događajima iz privatnog života, prije nekoliko se godina zbog karijere preselila na Korčulu i čini se da joj život uz more baš godi.

I dok je prije bila često viđeno lice na domaćim eventima, otkako se na otoku zaposlila u marketinškom odjelu jednog resorta,  povukla se iz javnosti i živi drugačijim životom.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene