Maja Lena Lopatny zadivila je pratitelje na Instagramu fotografijama na kojima pozira u cvjetnoj haljinici i s retro sunčanim naočalama.

Galerija


Kći kazališne, filmske i televizijske glumice Mije Begović, 30-godišnja Maja Lena Lopatny, zadivila je pratitelje na Instagramu svojim novim fotografijama.

Vezani članci Maja Lena Lopatny Kći naše glumice vratila se na Instagram nakon dužeg izbivanja pa sve oborila s nogu u maloj crnoj haljini Maja Lena Lopatny (Foto: Instagram) Od djevojčice do komada: Maja Lena Lopatny na Korčuli pokazala vitke noge kojima nema kraja

Pozirala je u cvjetnoj haljinici s čašom vina u ruci, a ni ovoga puta nisu izostale usporedbe pratitelja s njezinom majkom, no neke je podsjetila i na seks-simbol 50-ih godina prošlog stoljeća.

"Predivna djevojka, jako me podsjećaš na svoju majku!", "Dama sa stilom", "Ljepotica", redali su se komplimenti ispod objave, a voditeljica Paola Valić Bekić ju je, zbog frizure i retro sunčanih naočala, usporedila s legendarnom francuskom glumicom Brigitte Bardot.

Inače, Maja Lena koja je godinama punila medijske stupce događajima iz privatnog života, prije nekoliko godina se zbog karijere preselila na Korčulu i čini se da joj otočki život baš godi.

I dok je prije bila često viđeno lice na domaćim eventima, otkako se na otoku zaposlila u marketinškom odjelu jednog resorta, dosta se povukla iz javnosti, a u posljednje vrijeme sve je rjeđe prisutna i na društvenim mrežama.

Ovako to izgleda kad jednu od najvećih zvijezda uhvate pijanu, pogledajte fotke koje bi sigurno najradije izbrisala

Poznato je zašto se legendarni Gunther nije pojavio na okupljanju "Prijatelja", razlog će rasplakati fanove serije