Usporedili je s Barbie

Kći naše glumice vratila se na Instagram nakon dužeg izbivanja pa sve oborila s nogu u maloj crnoj haljini

Maja Lena Lopatny (Foto: Instagram) Maja Lena Lopatny (Foto: Instagram) instagram 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Lena Lopatny (Foto: Instagram) Maja Lena Lopatny (Foto: Instagram) Maja Lena Lopatny (Foto: Instagram) Maja Lena Lopatny (Foto: Instagram) Maja Lena Lopatny (Foto: Instagram) Maja Lena Lopatny (Foto: Instagram) Maja Lena Lopatny (Foto: Instagram) Maja Lena Lopatny (Foto: Instagram) Maja Lena Lopatny (Foto: Instagram) Maja Lena Lopatny (Foto: Instagram) +4 Maja Lena Lopatny (Foto: Instagram) Galerija

Maja Lena Lopatny na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira u mini haljini i štiklama.

Kći kazališne, filmske i televizijske glumice Mije Begović, 30-godišnja Maja Lena Lopatny obradovala je svoje pratitelje na Instagramu novom objavom.

Pogledaj i ovo Maja Lena Lopatny Čestitke! Kći Mije Begović objavila prelijepe vijesti s dečkom kojeg je dosad skrivala: "Presretni smo, ovo su nam najljepši životni trenutci!"

Nakon dužeg izbivanja s društvene mreže vratila se sa stilom i podijelila je fotografiju na kojoj pozira u maloj crnoj haljini i šarenim sandalama s visokom potpeticom, a za svoj je izgled dobila brojne komplimente.

"Predivna si", "Zanosna, svoja, prkosna i ponosna", "Ti bokca", "Najzgodnija", "Ljepotica" pisali su joj pratitelji ispod fotke na kojoj je pozirala okrenuta kameri leđima te je pokazala i izazovan izrez na haljini, a neki su je zbog dugačke plave kose usporedili i s Barbie. Kao i uvijek, nisu izostale ni usporedbe i s njezinom majkom, s kojom dijeli i sličan modni stil.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli MAJA LENA LOPATNY (@majalena__l)

Maja Lena dugo je godina punila medijske stupce događajima iz privatnog života, a onda se preselila na Korčulu i posvetila karijeri.

I dok je prije bila često viđeno lice na domaćim eventima, otkako se na otoku zaposlila u marketinškom odjelu jednog resorta, dosta se povukla iz javnosti, a u posljednje vrijeme sve je rjeđe prisutna i na društvenim mrežama. Posljednji put na Instagramu se javila za Uskrs, a prije toga se nije oglašavala od kraja veljače, kada je objavila da je uginuo njezin psić.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Priyanka Chopra (Foto: Profimedia) Celebrity Ispod neobične bluze s prorezom nije nosila ništa, ali to njezina 10 godina mlađeg muža nije omelo da ju ljubi pred svima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene