Maja Lena Lopatny na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira u mini haljini i štiklama.

Galerija


Kći kazališne, filmske i televizijske glumice Mije Begović, 30-godišnja Maja Lena Lopatny obradovala je svoje pratitelje na Instagramu novom objavom.

Vezani članci Maja Lena Lopatny (Foto: Instagram) Oduševila fotkom u badiću i dugim nogama: Maja Lena Lopatny marljivo radi na Korčuli, no stigne i uživati Maja Lena Lopatny (Foto: Facebook) Nestala iz medija, a skriva se na dalekom jugu: Evo gdje je i što danas radi Maja Lena, kći Mije Begović

Nakon dužeg izbivanja s društvene mreže vratila se sa stilom i podijelila je fotografiju na kojoj pozira u maloj crnoj haljini i šarenim sandalama s visokom potpeticom, a za svoj je izgled dobila brojne komplimente.

"Predivna si", "Zanosna, svoja, prkosna i ponosna", "Ti bokca", "Najzgodnija", "Ljepotica" pisali su joj pratitelji ispod fotke na kojoj je pozirala okrenuta kameri leđima te je pokazala i izazovan izrez na haljini, a neki su je zbog dugačke plave kose usporedili i s Barbie. Kao i uvijek, nisu izostale ni usporedbe i s njezinom majkom, s kojom dijeli i sličan modni stil.

Maja Lena dugo je godina punila medijske stupce događajima iz privatnog života, a onda se preselila na Korčulu i posvetila karijeri.

I dok je prije bila često viđeno lice na domaćim eventima, otkako se na otoku zaposlila u marketinškom odjelu jednog resorta, dosta se povukla iz javnosti, a u posljednje vrijeme sve je rjeđe prisutna i na društvenim mrežama. Posljednji put na Instagramu se javila za Uskrs, a prije toga se nije oglašavala od kraja veljače, kada je objavila da je uginuo njezin psić.

Ispod neobične bluze s prorezom nije nosila ništa, ali to njezina 10 godina mlađeg muža nije omelo da ju ljubi pred svima

Princ Harry stigao u London prvi put nakon godinu dana, i to bez Meghan, mora u karantenu, a poznato je i gdje će ga za to vrijeme smjestiti