Sve više sliči mami

Kći domaće glumice život pod povećalom javnosti zamijenila je otokom, a nakon dugo vremena uhvaćena je u Zagrebu

Maja Lena Lopatny (Foto: Instagram) Maja Lena Lopatny (Foto: Instagram) instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Lena Lopatny (Foto: Instagram) Maja Lena Lopatny (Foto: Instagram) +0 Maja Lena Lopatny (Foto: Instagram) Galerija

Kći Mije Begović Maja Lena Lopatny vratila se u rodni Zagreb i prošetala gradom u glamuroznom izdanju.

Maja Lena Lopatny javnosti je postala zanimljiva zbog majke Mije Begović te je dugo godina punila medijske stupce događajima iz privatnog života, a onda se preselila na Korčulu i posvetila karijeri.

Pogledaj i ovo Maja Lena Lopatny i Karlo Šeparović - 4 "Već si sada najvoljenije biće!" Kći Mije Begović preslatkim je videom otkrila spol prvog djeteta koje čeka sa samozatajnim partnerom!

I dok je ova 29-godišjakinja nekad bila rado viđeno lice na brojnim domaćim eventima, prije nekoliko godina zaposlila se u marketinškom odjelu jednog resorta na Korčuli i preselila na otok te se dosta povukla iz javnosti. A sada se nakratko vratila u rodni Zagreb te se svojim izdanjem za šetnju gradom pobrinula da je svi primijete.

U elegantnom bijelom kompletu, dugačkoj krznenoj bundi i s velikim sunčanim naočalama, Maja je sigurno ukrala brojne poglede u gradu, a privukla je pažnju i na Instagramu, gdje su je pratitelji obasuli komplimentima.

"Dama sa stilom", "Wow", "Diva", neki su od brojnih komentara koje je dobila na društvenoj mreži na račun svojeg izgleda.

Teško je ne primijetiti i Majinu veliku sličnost s majkom, posebice u ovom izdanju jer je Mija poznata ljubiteljica krznenih bundi.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene