Kći Mije Begović Maja Lena Lopatny vratila se u rodni Zagreb i prošetala gradom u glamuroznom izdanju.

Galerija


Maja Lena Lopatny javnosti je postala zanimljiva zbog majke Mije Begović te je dugo godina punila medijske stupce događajima iz privatnog života, a onda se preselila na Korčulu i posvetila karijeri.

Vezani članci Opljačkana poslovnica Zlatarne Celje u Praškoj ulici - 2 Opljačkana poslovnica Zlatarne Celje u Zagrebu, ukraden nakit vrijedan više stotina tisuća kuna Zagreb šest mjeseci nakon razornog potresa - 2 Europski parlament odobrio Hrvatskoj 683,7 milijuna eura za saniranje posljedica potresa

I dok je ova 29-godišjakinja nekad bila rado viđeno lice na brojnim domaćim eventima, prije nekoliko godina zaposlila se u marketinškom odjelu jednog resorta na Korčuli i preselila na otok te se dosta povukla iz javnosti. A sada se nakratko vratila u rodni Zagreb te se svojim izdanjem za šetnju gradom pobrinula da je svi primijete.

U elegantnom bijelom kompletu, dugačkoj krznenoj bundi i s velikim sunčanim naočalama, Maja je sigurno ukrala brojne poglede u gradu, a privukla je pažnju i na Instagramu, gdje su je pratitelji obasuli komplimentima.

"Dama sa stilom", "Wow", "Diva", neki su od brojnih komentara koje je dobila na društvenoj mreži na račun svojeg izgleda.

Teško je ne primijetiti i Majinu veliku sličnost s majkom, posebice u ovom izdanju jer je Mija poznata ljubiteljica krznenih bundi.

Tatjana Jurić prvi put progovorila o prekidu s Ivanom Zubakom: Otkrila što im je presudilo