Velika odgovornost

Original ili kopija? Maja Bajamić putem društvenih mreža poslala poruku Doris Dragović

Maja Šuput: (Foto: Instagram) Maja Šuput: (Foto: Instagram) Instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Bajamić (FOTO: Dnevnik.hr) Maja Bajamić (FOTO: Dnevnik.hr) +0 Maja Šuput: (Foto: Instagram) Galerija

Maja Bajamić u novoj epizodi showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' transformirat će se u Doris Dragović

Maja Bajamić kao Doris Dragović! Bit će to pravi spektakl za oči i uši. Show ''Tvoje lice zvuči poznato'' opet će oduševiti gledatelje, a Maja se punom parom sprema kako bi vješto utjelovila lik Dalmatinke koja je obilježila hrvatsku glazbenu scenu.

Pogledaj i ovo Faris Pinjo - 1 veliki izazov već na početku! Kako se Faris pretvorio u Doris? Evo kako je protekla transformacija u našu glazbenu divu: ''Težak zadatak, ali užitak!''

''Doris, eto me'', napisala je Maja na svoj Instastory i tako poslala poruku Doris Dragović koja će, nema sumnje, pogledati snimku ove sjajne imitacije.

 Maja Bajamić izvest će veliki hit ''Sedam mora, sedam gora''. Maja ne krije radost zbog ovog nastupa. „Oduševljena sam, sretna, počašćena i ponosna što ću utjeloviti Doris. Ovaj nastup posvećen je isključivo Doris i mom Splitu“, rekla je Maja i dodala kako osjeća veliku odgovornost.

Maja Bajamić (FOTO: Dnevnik.hr) Maja Bajamić (FOTO: Dnevnik.hr)
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene