Magic Johnson ponovno je došao u Dubrovnik koji ga je oduševio prošlog ljeta kada je sa suprugom i društvom obišao našu obalu.

Galerija


Nakon što je prošlog ljeta uživao duž hrvatske obale, proslavljeni košarkaš Magic Johnson ponovno je došao u Dubrovnik, piše Dubrovački vjesnik.

Vezani članci Faisal bin Qassim Al-Thani Carstvo vrijedno gotovo dvije milijarde dolara ovaj šeik počeo je graditi sa samo 16 godina, inače živi daleko od očiju javnosti, ali Dubrovnik obožava! Faisal bin Qassim Al-Thani Dubrovnikom prošetao moćnik koji je izgradio carstvo od 2 milijarde dolara, a 15.000 umjetnina čuva u muzeju

Umirovljena NBA zvijezda sletjela je u dubrovačku zračnu Luku privatnim zrakoplovom s grbom tima u kojem je proveo karijeru, LA Lakersa, a nije poznato s kim je došao ni koliko će se zadržati.

Prošlo ljeto je sa suprugom Cookie i prijateljima obišao našu obalu te je, među ostalim, posjetio Split, Hvar, Nacionalni park Krka i Korčulu, no Dubrovnik ga se najviše dojmio.

"Ovdje je prekrasno, vjerujem da ću opet doći!" kazao je tada, nakon što se prošetao Stradunom, a sada je i stao iza svojih riječi.

Johnson na društvenim mrežama još nije objavio nijednu novu fotku iz Dubrovnika, a nisu ga ulovili ni fotografi, pa u našoj galeriji možete pogledati kako se provodio prošlo ljeto.

Mate Rimac bodrio je Hrvatsku na glavnom zagrebačkom trgu, zbog neobičnog detalja iskakao je iz mase navijača

Svi se pitaju kako je moguće da ima 56 godina, fotografijom u toplesu može posramiti i upola mlađe kolegice