Unatoč pandemiji

Poznati na Jadranu: Svjetske zvijezde i ove su godine izabrale Hrvatsku za ljetni odmor

Lionel Richie u Dubrovniku Lionel Richie u Dubrovniku DNEVNIK.hr 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Lionel Richie u Dubrovniku Poznati ljetuju u Hrvatskoj - Magic Johnson - 2 Poznati ljetuju u Hrvatskoj - Dan Bilzerian - 1 +0 Poznati ljetuju u Hrvatskoj - Dan Bilzerian - 2 Galerija

Unatoč pandemiji koronavirusa, zbog koje se ne putuje kao inače, Jadran i dalje ima vjerne obožavatelje među svjetski poznatim osobama. Ljepote Hrvatske trenutačno otkriva pjevačica Lily Allen, a obalu su obišli i Lionel Richie te Magic Johnson.

Jadransko more i ove je godine omiljena destinacija za odmor brojnih bogatih i slavnih. Šuška se kako se posljednjih dana na otoku Braču odmara oskarovac Rami Malek, a među onima koji ovih dana plove Jadranom je i Lily Allen. Britanska pjevačica na društvenim mrežama redovito objavljuje kako se odmara na hrvatskoj obali. A obišla je dobar dio - od Šipana, Mljeta,

Pogledaj i ovo In Magazin: Jurica Pađen - 1 Kakve uspomene! Jurica Pađen vraća nas u osamdesete, evo koji ga je političar branio od obožavateljica, a tko ga je spasio od zatvora: "On mi je bio redar, moj bodyguard!"

Prije nekoliko dana u Dubrovniku je boravio Lionel Ritchie. Legendarni glazbenik Jadranom je plovio na luksuznoj jahti od 107 metara koja ima privatni helikopter, a čija se vrijednost procjenjuje na 195 milijuna dolara.

Dubrovnik je i u ovo vrijeme pravi mamac za svjetske zvijezde. Sezonu su otvorile Tamara i Petra Ecclestone. Kako Dubrovnik često posjećuju, poznata im je svaka ulica, a u našem moru posebno su uživala njihova djeca.

"Postigla sam ravnotežu, sve je moguće kada to doista želite. Posvećena sam kćeri ali i poslu. Mama mi pomaže, dobro je", izjavila je Tamara.

Grad na krajnjem jugu bio je izbor i legendarnog Roda Stewarta. Osim Dubrovnika, sa suprugom je obišao i Split, Trogir te Hvar.
I Magic Johnson je izabrao hrvatsko more kao svoju destinaciju. S jahtom dugom 85 metara i vrijednom oko 150 milijuna američkih dolara, zaštitno lice proslavljenih Los Angeles Lakersa usidrilo se u Splitu. Ispred jahte ga je dočekalo more obožavatelja, a bivši košarkaš strpljivo ih je pozdravio i fotografirao se s njima.

Na hrvatskoj obali sa svojoj je svitom boravio i milijunaš, kralj razuzdanih tuluma, kako mu često govore, Dan Bilzerian. S ekipom se odmarao na jahti dugoj 64 metra. Da im ništa ne nedostaje, brinulo se 19 članova posade, luksuzno plovilo opremljeno je i jacuzzijem, a tu je bila i dvorana za vježbanje. Dan se od Hrvatske odlučio oprostiti pravim spektaklom. Prijatelj mu se zaručio pa je za kraj ljetovanja naručio vatromet, u kojem je uživao cijeli Dubrovnik.
 
"Da, jako mi se sviđa", priznao nam je Dan.
 
U Hrvatskoj već tradicionalno ljetuje i vratar njemačke nogometne reprezentacije i kapetan slavnog Bayern Munchena. Manuel Neuer oduševljava sve koje sretne, strpljivo dijeli autograme i fotografira se. A itekako dobro zna i domaće pjesme.
 
Hrvatsku obalu obišli su još i Roman Abramovič, Alistar Overeem. Kada oni, koji na svojim profilima imaju i nekoliko milijuna obožavatelja, objave dojmove, nema ljepše promocije za hrvatski turizam, pa čak i u vremenima ove pandemije.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene