Pretjerala?

Zaprepastila odgovorom: 'To radim zbog posla... goniču robova!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Izgleda kako kraljica pop glazbe, legendarna Madonna, izazove pažnju gdje god se pojavi. Tako je bilo i tijekom premijernog prikazivanja filma '12 Years A Slave' u New Yorku.

Madonna je svojom pojavom svakako uveličala premijeru filma '12 Years A Slave' na kojoj se pojavila kao podrška redatelju Steveu McQueenu koji u filmu prati sudbinu slobodnog crnca koji na prijevaru bude prodan u roblje.

Pogledaj i ovo Holywood - 2 ''nisam ovo očekivao...'' Holivudske zvijezde u Osijeku: Glumci opčinjeni hranom, poviješću i ženama!

>> Šokantno priznanje Madonne: 'Bila sam silovana, trpila sam nasilje'

No, izgleda kako je njezino ponašanje tijekom projekcije ovog djela bilo pomalo nepristojno jer je cijelo vrijeme tipkala po mobitelu. S obzirom da je, prema pisanju New York Posta, time omatala ostatak publike, jedna žena ju je potapšala po ramenu i zamolila je da prestane tipkati.

'To radim zbog posla... goniču robova', odvratila joj je 55-godišnja glazbena diva poznata po tome da je bez dlake na jeziku.

Ipak, ovaj odgovor je bio i pomalo neumjesan jer je izrečen tijekom premijere upravo filma o robovima.

'12 Years a Slave' u svojoj glumačkoj postavi ima velika imena poput Michaela Fassbendera, Brada Pitta, Benedicta Cumberbatcha i Paula Danoa. U američka kina dolazi 18. listopada ove godine.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene