Sasvim iskreno

Šokantno priznanje Madonne: 'Bila sam silovana, trpila sam nasilje'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Da je i dalje na vrhu Madonna je pokazala na novim fotografijama za magazin 'Harper's Baazar'. Ispričala je i neke šokantne detalje iz svojih ranijih dana koje su je učinile jačom...

Madonna i u svojoj 55-toj godini ne odustaje od svojih seksi kombinacija, redovito provocira, a u isto vrijeme i velika je humanitarka koja se bori za bolji svijet.

Pogledaj i ovo Madonna - 1 Nije mislila Madonnini fanovi šokirani su zbog onoga što je rekla čovjeku u invalidskim kolicima, snimka s koncerta proširila se internetom

U novom intervjuu za Harper's Baazar govorila je o svojim počecima, kao i o stvarima koje su promijenile njezin pogled na svijet.

>> Madonna pozirala s bivšim suprugom Sean Pennom – predstavila novi projekt!

'Mnogi su mislili kako sam čudna. Nisam imala puno prijatelja. No sve se na kraju dobro završilo, jer kad nisi popularan i kad nemaš bogat društveni život, imaš više vremena fokusirati se na svoju budućnost. Za mene je to bio odlazak u New York i postati prava umjetnica. Imati mogućnost izraziti svoje osjećaje bez kompromisa', kaže Madonna o svojim mlađim danima.

'Ako ne mogu biti odvažna na svojem poslu ili u svojem životu, onda ne vidim puno smisla u svojem postojanju na ovoj našoj planeti', dodaje pop kraljica.

Teški dani u New Yorku

No nije sve bilo jednostavno... Madonna je priznala kako je u početku trpjela nasilje i uvrede na svakom koraku. 'New York nije bio sve što sam mislila da će biti. Nije me dočekao raširenih ruku. Prve godine uperili su pištolj u mene. Bila sam silovana na krovu, a prijetili su mi i nožem. U stan su mi provalili čak tri puta iako nisam imala ništa vrijedno osim radija',sjeća se Madonna i dodaje: 'Preživjela sam, osjećala sam se živom, no bila sam potpuno preplašena'.

To iskustvo učinilo ju je jačom, a Madonna je nedavno i predstavila svoj novi projekt. Riječ je o 17-minutnom filmu u produkciji svjetske inicijative za slobodu govora ArtForFreedom. Pozvala je i sve ljude da se uključe u projekt i šire ljubav.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene