Luka Šulić i Stjepan Hauser, poznatiji kao 2Cellos, godinama su bili nerazdvojni, no uzeli su privatnu i poslovnu stanku.

Galerija


Luka Šulić, dio nekadašnjeg svjetski poznatog dvojca 2Cellos večeras je nastupao za domaću publiku u Zagrebu.

Vezani članci Serija \ "Bogu iza nogu" ostvarila doseg od gotovo milijun ljudi, glumci ne kriju sreću: "Serija je jedinstvena i publika je to odmah prepoznala" Luka i Tamara Šulić Luka Šulić dobio treće dijete, sretnu je vijest podijelio na Instagramu i otkrio neubičajeno mjesto gdje je supruga rodila

Luka će tako biti prvi glazbenik u povijesti koji će odsvirati Vivaldijeva "Četiri godišnja doba" za solo violončelo.

"To je moj prvi cjelovečernji koncert ovdje u Lisinskom i jako se radujem tome, jer sam ovdje muzički stasao. Uvijek je najteže svirati doma i tako se osjećam, jer dolazi ti rodbina, ljudi s kojima si odrastao i želiš se pokazati u najboljem svjetlu, ali je zadovoljstvo veće kad sve dobro prođe", istaknuo je odmah Luka.

A je li mu teže ili lakše nastupati sam? "I jedno i drugo ima svoje izazove. 2Cellos koncerti su stvarno fizički naporni u punim arenama, znojimo se... A moji koncerti su mentalno malo naporniji", nastavlja.

I na pitanje hoće li se 2Cellos ikad vratiti, Luka je imao spreman odgovor koji će oduševiti njihove obožavatelje.

"Hoćemo, naravno, to sam rekao već svima i opet ponavljam, vraćamo se dogodine na našu 10. godišnjicu novim albumom i turnejom po cijelom svijetu", otkrio je za kraj.

Sin jednog od najljepših holivudskih parova ne skida se iz haljina te pršti samopouzdanjem