Odmaraju se jedan od drugoga

Luka Šulić iskreno progovorio o odnosu s Hauserom: "Ne čujemo se, ne znam gdje je on sada"

Luka Šulić (Foto: Instagram) Luka Šulić (Foto: Instagram) Instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Šulić (Foto: Instagram) Luka Šulić (Foto: Instagram) +0 Stjepan Hauser i Bendetta Caretta (Foto: Instagram) Galerija

Luka Šulić i Stjepan Hauser, poznatiji kao 2Cellos, godinama su bili nerazdvojni, no ovakva im stanka očito odgovara poslovno i privatno.

Stjepan Hauser i Luka Šulić svjetski su se proslavili 2011. godine kada su objavili obradu pjesme "Smooth Criminal".

Pogledaj i ovo In Magazin: 2 cellos - 5 Što su svirali, svirali su 2Cellos iskreno progovorili o razlozima razlaza i oproštaju s velikim stilom: "Tek sad smo prijatelji na kraju"

Posljednji veliki koncert u Lisinskom odradili su 2015. godine, a Luka se uskoro vraća tamo, no ovoga puta nastupat će sam.

Povodom toga, u intervjuu za Story otkrio je kako su on i Stjepan uzeli poslovnu, ali očito i privatnu pauzu.

"Ne čujemo se baš. Tu i tamo nešto poslovno. Osam godina bili smo non-stop zajedno, odgovara nam da se odmorimo jedan od drugoga, a i vodimo drukčiji život. Ja sam cijelo vrijeme s obitelji, a Stjepan radi svoje stvari. Ne znam gdje je sada. Drukčiji smo, svatko ima svoje prioritete", iskreno je priznao Luka.

Raspričao se i tome kako su obojica temperamentni pa su se često znali izderati jedan na drugoga te posvađani izaći na pozornicu. Ipak, Luka ističe kako se nikada nije dogodilo da budu posvađani mjesec dana i slično.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 2CELLOS (@2cellosofficial) on

"S obzirom na to koliko smo bili zajedno, čak se i nismo puno svađali. Nismo imali vremena za to jer smo imali žestok tempo. No kada bismo sletjeli u Zagreb, ne bismo se ni pozdravili, svatko bi otišao na svoju stranu jer smo znali da ćemo se za nekoliko dana opet vidjeti na aerodromu", zaključio je Luka.

Isto je potvrdio i Stjepan u nedavnom intervjuu za IN magazin

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene