Luka Šulić je na Instagramu objavio fotografiju sa djecom i suprugom Tamarom koju ljubi u trudnički trbuh.

Galerija


Violončelist Luka Šulić na samom početku godine otkrio je da sa suprugom Tamarom čeka treće dijete, a sada je na Instagramu pokazao kako izgleda njihove obiteljska idila.

Vezani članci Luka Šulić Luka Šulić otkrio sretne vijesti koje su on i supruga dosad skrivali: "Imamo se čemu veseliti u 2021.!" Luka Šulić - 6 Luka Šulić otkriva zašto su on i supruga odličan tim te otkriva kada će 2Cellos ponovno zasvirati zajedno

Podijelio je fotografiju na kojoj suprugi ljubi trudnički trbuh dok sinčić Val i kćerkica Hana sjede pored njih na kuhinjskom pultu.

"Vrijeme je za palačinke", napisao je Luka pored fotografije koja je rastopila njegove pratitelje na društvenoj mreži.

"Prekrasna obitelj", "Kakva fotka!", "Divan trenutak", "Ovo se zove prava sreća", samo je dio brojnih komentara koje je dobio ispod fotke koja je sat vremena nakon objave imala preko 15 tisuća lajkova, a njihova brojka ne prestaje rasti.

Podsjetimo, Luka je vijest da čeka treće dijete uklopio u svoju novogodišnju čestitku.

"Imamo se čemu veseliti u 2021. I već imamo toliko toga za biti zahvalni. Nastavite dalje, nastavite plakati, smijati se i nastavite voljeti. Idite dalje bez obzira na sve. Ovo je sve dio našeg putovanja. Volim vas sve i želim vam sve najbolje u Novoj godini", napisao je violončelist na svojem Instagramu 1. siječnja ove godine, a još nije otkrio kada bi njegova supruga trebala roditi.

Šulić je prošle godine za In Magazin otkrio kako je vrijeme pandemije koronavirusa iskoristio kako bi što više vremena proveo sa svojim najmilijima. "Evo me u Mariboru sa svojom obitelji u našoj kući, s dvoje male djece. Jako nam je intenzivno razdoblje u našem životu ali s druge strane i predivno. Vrtići ne rade, doma smo kao sve ostale obitelji, malo više kuhamo za što prije nismo imali toliko vremena, imamo neke radove oko nove kuće koje prije nismo mogli završiti zbog mog izbivanja", ispričao je Luka u travnju ove godine.

Severinina jako kratka haljina pala je u drugi plan zbog greške u fotošopu: ''Slika je lijepa, ali ups!''

Razlog zbog kojeg je Britney Spears obrijala glavu od javnosti se tajio čak 12 godina, priča je baš tužna!