Najavio i veliku vijest

Luka Šulić otkriva zašto su on i supruga odličan tim te otkriva kada će 2Cellos ponovno zasvirati zajedno

Luka Šulić - 5 Luka Šulić - 5 In Magazin 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Šulić - 5 Luka Šulić - 6 Luka Šulić - 4 Luka Šulić - 3 Luka Šulić - 1 Luka Šulić - 3 Koncert Luke Šulića u Zagrebu - 1 +0 Koncert Luke Šulića u Zagrebu - 2 Galerija

Luka Šulić već neko vrijeme solira. Naravno ne na ljubavnom planu, već na onom glazbenom. Suradnja s Hauserom zasad je na čekanju, a ova karantena omogućila mu je da vrijeme provodi s najmilijima - suprugom i dvoje preslatke dječice.

Luka Šulić pauzu zbog pandemije iskoristio je bi kako bi što više vremena proveo sa svojim najmilijima.

Pogledaj i ovo Baby Lasagna - 7 Opa! Baby Lasagna ponovno na tronu kladionica, pohvalio se i da je dobio dres hrvatske nogometne reprezentacije!

"Evo me u Mariboru sa svojom obitelji u našoj kući, s dvoje male djece. Jako nam je intenzivno razdoblje u našem životu ali s druge strane i predivno. Vrtići ne rade, doma smo kao sve ostale obitelji, malo više kuhamo za što prije nismo imali toliko vremena, imamo neke radove oko nove kuće koje prije nismo mogli završiti zbog mog izbivanja", otkrio nam je Luka.

No nije uvijek med i mlijeko.

"Ima napornih dana, ima predivnih dana. S jedne strane jedva čekamo da se otvori vrtić, a u stvari tek ćemo onda biti svijesni koliko nam je u stvari bilo lijepo i koliko smo u stvari bili zajedno. Ali zapravo sam jako zahvalan i shvaćam to vrijeme kao nekakav blagoslov jer djeca su sad mala, a to je vrijeme koje se ne može nikada vratiti", zaključio je.

No priznaje da mu već pomalo nedostaju nastupi.

"Trebao sam nastupe na svojoj solo turneji po Europi i Japanu pomaknuti za jesen, nadam se da ću tada moći održati te koncerte jer fali mi malo taj adrenalin i sve skupa", priznam nam je Luka.

Zadnji put u hrvatskoj mogli smo ga vidjeti na solističkom koncertu u Zagrebu gdje je svirao Vivaldija, kojeg smatra rockerom svojega vremena. Pokazati kako glazba nema granica, dodaje, misija je, kako njegova , tako i Stjepana Hausera. Da im se putevi razilaze te da 2 Cellos uzima pauzu, počelo se nagađati još 2018. godine no Luka sad najavljuje i zajednički nastup.

"Ja i Stjepan smo dosta različiti, živimo jedan potupuno drugačiji lifesyle. Ja sam više obiteljski tip posvećen sam svojoj familiji ali surađivati s njim je bilo jako lako zato jer je on pravi profesionalac u svom poslu i vizionar. O talentu ne moram ni govoriti, naravno uskoro moramo početi raditi i na šestom zajedničkom albumu. Ali naravno 2 Cellos ce se vratiti sljedeće godine za našu desetu obljetnicu. Sad se zbog korone sve pomaklo malo kasnije ali ipak ćemo proslaviti tu našu desetu godinu i jedva čekam", najavio je Luka.

Luka potječe iz izrazito glazbene obitelji i ne krije kako mu je najveći stres kad su u publici njegovi roditelji.

"Najviše sam pod stresom kad su oni u publici, pogotovo moj otac koji je isto violončelist jer je on zapravo dio mog glazbenog puta od samog početka. Uvijek je išao sa mnom po natjecanjima, po nastupima i uvijek je tražio samo greške. Ali njihova podrška mi puno znači, pogotovo supruge koja drži sve, cijelu kuću pod kontrolom. I onda kad se vratim pokušavam nadoknaditi svo moje izbivanje i mislim da smo super tim i to je zapravo nešto najzdravije na čemu se može bazirati bilo koji odnos", izjavio je.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Donatella Versace (Foto: Profimedia) Donatella Versace (Foto: Instagram) Donatella Versace i Irina Shayk (Foto: Profimedia) Donatella Versace (Foto: AFP) +1 Donatella Versace (Foto: Profimedia) Celebrity Danas ju zbog unakaženog lica zovu kraljicom plastike, a bila je prirodna ljepotica kojoj se svijet divio

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene