Tamara Zagoranski na svijet je donijela dječaka. Luka Šulić i novopečena mama izvan sebe su od sreće.


Luka Šulić iz svjetski poznatog dvojca 2Cellos postao je sinoć tata prvi put.  Kako ekskluzivno doznajemo iz provjerenih izvora, sinoć je njegova supruga Tamara Zagoranski na svijet donijela dječaka kojem su dali ime Val. I mama i sin držali su se jako dobro te je sve prošlo u najboljem redu!

Vezani članci Luka i Tamara Šulić Luka Šulić dobio treće dijete, sretnu je vijest podijelio na Instagramu i otkrio neubičajeno mjesto gdje je supruga rodila Slika nije dostupna 2Cellos izrekao sudbonosno "da": Vjenčali se Luka Šulić i Tamara Zagoranski!

Roditelji su, kaže izvor, sretni i ponosni. Da podsjetimo, ovog su se ljeta Tamara i Luka vjenčali.
Potkraj prošle godine zaručili su se na Novom Zelandu, a Tamara nam je potvrdila u ožujku da su zaručeni te da planiraju svadbu. Otkrila nam je tada i čime ju je osvojio Luka.

"Uvijek je ljubazan, ima smisla za humor, voli me i sve bi napravio za mene. Jednostavan je i skroman", kazala je lijepa Tamara tada. Vijest o prinovi oboje je oduševila, a svojoj novoj ulozi neizmjerno su se radovali. Prije svega nekoliko dana objavili su Luka i Tamara preslatki video kojim su pokazali kako krate dane do dolaska prinove. Ona je plesala dok je on svirao čelo.

 

Waiting waiting for the baby... olé!!! #42weekspregnant #pregnancy #pregnant #baby #dance #fun

A post shared by LUKA SULIC (@lukasulicworld) on