Luka Šulić uplovio je u bračne vode. Djelić atmosfere s intimne ceremonije s obožavateljima je podijelio putem društvenih mreža.

Galerija


Luka Šulić, član popularnog dvojca 2Cellos, izrekao je sudbonosno "da" svojoj djevojci Tamari Zagoranski. Sretnu vijest Šulić je svojim obožavateljima obznanio putem društvenih mreža na kojima su osvanule slike njihova dana iz snova.

Vezani članci Slika nije dostupna Ekskluzivno! Lijepa Tamara progovorila o vjenčanju s Lukom Šulićem Slika nije dostupna PROVOKATIVNI VIDEO 'Prljavi' ples Šulića i njegove Tamare oduševio obožavatelje

"7.7.17 Mr & Mrs Šulić", napisao je Luka kratko uz fotografije. Par se zaručio krajem prošle godine na Novom Zelandu, a da će uskoro pred oltar, Tamara nam je potvrdila još u ožujku.

"Da, istina je da smo zaručeni. Nemamo još datum vjenčanja, ali nadam se da će biti uskoro. Za sada još ništa nije spremno", otkrila je tada atraktivna Slovenka i otkrila nam čime ju je violončelist osvojio. "Uvijek je ljubazan, ima smisla za humor, voli me i sve bi napravio za mene. Jednostavan je i skroman", kazala je lijepa Tamara koja je već nekoliko mjeseci u blaženom stanju. Novopečeni supružnici tako će uskoro po prvi puta postati i roditelji, a svojoj novoj ulozi oboje se neizmjerno raduju.