Luka Šulić i Tamara vjenčali su se u srpnju 2017. godine, a već imaju jednogodišnjeg sina Vala.

Galerija


Nakon što je na društvenim mrežama objavio obiteljsku novogodišnju fotografiju na temelju koje se dalo naslutiti da on i supruga Tamara čekaju drugo dijete, Luka Šulić ovu je lijepu vijest potvrdio za časopis Story.

Vezani članci Luka Šulić Luka Šulić otkrio sretne vijesti koje su on i supruga dosad skrivali: "Imamo se čemu veseliti u 2021.!" Luka Šulić - 6 Luka Šulić otkriva zašto su on i supruga odličan tim te otkriva kada će 2Cellos ponovno zasvirati zajedno

''Istina je, potkraj lipnja dobit ćemo drugo dijete. Na Badnju smo večer rekli našim obiteljima da će Val postati veliki braco, a mi roditelji drugog djeteta'', rekao je.

Par već ima jednogodišnjeg sinčića Vala, koji je zapravo bio i glavna zvijezda gore spomenute fotografijeNaime, maleni dječak nosio je majicu na kojoj je piše ''Tako sam sladak. Mama i tata su to opet učinili''.

Luka i Tamara vjenčali su se 7. srpnja 2017. na intimnoj ceremoniji u Sloveniji. 

Nakon divnih vijesti iz obiteljskog života i kvalitetnog odmora tijekom blagdana, Luka s kolegom Stjepanom Hauserom radi na velikoj australskoj i američkoj turneji koja će trajati sve do travnja.

Ova je žena prije devet godina svojim talentom oduševila svijet. Vratila se, evo kako danas izgleda

Zgodni glumac udebljao se tijekom blagdana, no internet je svejedno poludio za njegovim trbuščićem

Kako joj to uspijeva: Supruga slavnog glumca i nakon tri poroda izgleda besprijekorno u bilo kojem izdanju

Želi ga svaka Hrvatica, ali on ima jasne kriterije: ''Moja djevojka trebala bi biti ženstvena i atraktivna''