Luka Nižetić istaknuo je koliko uživa u druženju sa svojim nećakom Jozom, sinčićem njegove sestre Petre Nižetić Mastelić.

Galerija


Pjevač Luka Nižetić osvojio je simpatije pratitelja podijelivši preslatku fotografiju s nećakom Jozom

Vezani članci Nikola Lesar MasterChef se vraća, a sjećate li se dosadašnjih pobjednika? Neki su napustili Hrvatsku, a neki promijenili karijeru Luka Nižetić (Foto: Instagram) Emotivni susret Luke Nižetića i sestre Petre poslije dvije godine: ''Napokon mi je došla''

"Kako to opisati... Ne mogu od sreće disati", napisao je pokraj slike riječi hita "Sreća" od Gibonnija. Fotografija Luke sa sinčićem sestre Petre Nižetić Mastelić koja živi u Americi s obitelji raznježila je brojne pjevačeve pratitelje. 

"Kradljivac srca mog", napisala je Viktorija Rađa. "Lijepo vas je vidjeti u tom izdanju", "Smiješan na mamu i ujka", "Preslatki ste", "Tko nije ujak, ne zna za tu ljubav", "Lijepo ti stoji", komentirali su ostali. 

Inače, pjevač je trenutno u Komiži na Visu gdje ima svoj restoran Fabrika, a kao i većina ugostitelja morao se prilagoditi trenutnoj situaciji zbog koronavirusa. Luka je restoran otvorio 20. lipnja i istaknuo da se nada najboljem.

Nižetić je nedavno dobio mnoštvo komplimenata za svoju dugu kosu koju je pala u prvi plan na njegovom selfieju. 

Tajno vjenčanje našeg nogometaša na Šolti: Ona je njegova ljubav još iz srednje škole, a zaljubljeniji su no ikad