Slatkiš

Bucmasti dječačić danas je jedan od najpoznatijih Hrvata, prepoznajete li ga?

Luka Nižetić (Foto: Instagram) Luka Nižetić (Foto: Instagram) instagram 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Nižetić (Foto: Instagram) Luka Nižetić (Foto: Instagram) Luka Nižetić (Foto: Instagram) Luka Nižetić (Foto: Matej Pašalić) Luka Nižetić (Foto: Instagram) Luka Nižetić (Foto: Instagram) Luka Nižetić (Foto: Instagram) Luka Nižetić (Foto: Matej Pašalić) Luka Nižetić (Foto: Instagram) Luka Nižetić (Foto: Matej Pašalić) +2 Luka Nižetić (Foto: Instagram) Galerija

Slavni pjevač Luka Nižetić danas je jedan od najpoznatijih Hrvata, a nekoć je bio bucmasti dječačić.

U zadnje vrijeme sve više domaćih i stranih celebova odlučuje se počastiti fanove fotkama iz svoje daleke prošlosti. Fotografije iz djetinjstva pravi su hit među poznatim facama, a ni obožavatelji se ne bune kada ih njihove omiljene zvijezde odluče uvesti u intimu svojih života. 

Pogledaj i ovo Luka Nižetić i Faris Pinjo kao Lana Jurčević, TLZP nešto je tu čudno Luka Nižetić i Lana Jurčević ponovno zajedno, ali što se njoj dogodilo? "Ma, vidi ti tu ljepoticu!"

Čini se da je toga svjestan i naš Luka Nižetić. Poznati pjevač na svom je Instagramu objavio fotku staru preko trideset godina na kojoj slatki Luka pozira kao dječačić od jedva nekoliko godina. 

"Dalmatinac nosi lančić oko vrata". našalio se na svoj račun Luka u opisu fotke, a njegovi su mu fanovi poručili da je "bio i ostao sladak", ali i da malo baca na poduzetnika Željka Keruma. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dalmatinac nosi lančić oko vrata! 🤩 #ludilobrale

Objavu dijeli Luka Nižetić (@lukanizetic)

Ovih dana Lukin Instagram vrvi promocijama za njegovu novu pjesmu "Ludilo, brale", pa je većina objava posvećena upravo tom novom hitu, ali tu i tamo zaluta i neka obiteljska fotka ili video. Baš kao ova fotografija slatkog malog Luke ili video njegove sestre Petre kako se igra sa svojom novorođenom bebom. 

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Lady Gaga i Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Lady Gaga i Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Lady Gaga i Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Bradley Cooper (Foto: Profimedia) +6 Lady Gaga i Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Celebrity Nakon što su se trudili opovrgnuti glasine o romansi, slavni par sada ipak živi zajedno?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene