Slavni pjevač Luka Nižetić danas je jedan od najpoznatijih Hrvata, a nekoć je bio bucmasti dječačić.

Galerija


U zadnje vrijeme sve više domaćih i stranih celebova odlučuje se počastiti fanove fotkama iz svoje daleke prošlosti. Fotografije iz djetinjstva pravi su hit među poznatim facama, a ni obožavatelji se ne bune kada ih njihove omiljene zvijezde odluče uvesti u intimu svojih života. 

Vezani članci Luka Nižetić Oda radosti života: Luka Nižetić objavio novu pjesmu za koju kaže da ga je našla u idealno vrijeme Luka Nižetić Danas plijeni pažnju isklesanim torzom i ima mišiće, no prepoznajete li ga kao slatkog dječaka s plaže?

Čini se da je toga svjestan i naš Luka Nižetić. Poznati pjevač na svom je Instagramu objavio fotku staru preko trideset godina na kojoj slatki Luka pozira kao dječačić od jedva nekoliko godina. 

"Dalmatinac nosi lančić oko vrata". našalio se na svoj račun Luka u opisu fotke, a njegovi su mu fanovi poručili da je "bio i ostao sladak", ali i da malo baca na poduzetnika Željka Keruma. 

Ovih dana Lukin Instagram vrvi promocijama za njegovu novu pjesmu "Ludilo, brale", pa je većina objava posvećena upravo tom novom hitu, ali tu i tamo zaluta i neka obiteljska fotka ili video. Baš kao ova fotografija slatkog malog Luke ili video njegove sestre Petre kako se igra sa svojom novorođenom bebom. 

Nakon što su se trudili opovrgnuti glasine o romansi, slavni par sada ipak živi zajedno?