Luka Nižetić podijelio je fotografiju sa psom Chakom i oduševio obožavateljice. Podsjetio ih je na Brada Pitta u filmu "Legenda o jeseni", a jedna je napisala da bi rado pjevača čupala za kosu.

Galerija


Luka Nižetić (37) osvaja simpatije pratitelja na Instagramu divnim fotografijama, a to nije bila iznimka ni s posljednjom koju je objavio. 

Vezani članci Luka Nižetić Luka Nižetić skinuo majicu i pokazao nevjerojatno isklesan torzo, brzo su se javile brojne poznate Hrvatice Mladen Grdović i Duško Lokin - 2 Poznati Hrvati raspričali se o svojim poznatim i bliskim prijateljima: ''On raspolaže mojom karticom!''

Pjevač je podijelio crno-bijelu fotografiju na kojoj pozira pokraj svog psa, sibirskog haskija Chake i oduševio obožavatelje. Osim slatkog prizora istaknula se i Lukina duža kosa. 

"Ajmeee, koliko ti je kosa narasla!", Wow, prekrasna slika, Luka", "Ne znam koji je ljepši", "Vidi se da je pas najbolji prijatelj čovjeku", "Samo ljubav", "Ja bih te samo čupala za kosu", komentirale su pjevačeve pratiteljice. 

Jedna ga je usporedila s i Bradom Pittom te istaknula je da ju je podsjetio na film holivudske zvijezde. "Film 'Legenda o jeseni', Tristan originalni. Totalno me na njega podsjetilo", napisala je. 

Nižetić joj je zahvalio na toj laskavoj usporedbi. Inače, pjevač je nedavno oduševio obožavateljice fotografijom golog, tetoviranog i istreniranog torza. 

"Da odmah riješimo, nije samo za sliku!" napisao je Luka uz crno-bijelu fotku na kojoj pozira polugol s bušilicom u rukama i koja je nastala tijekom preuređenja njegova restorana na Komiži.

Maja Šuput pokazala brata svog muža Nenada, ali i preslatkog člana obitelji koji se rodio gotovo isti dan kad i njezin sinčić!

Njoj je 28, njemu 53, ali prezgodan su par: Navodno je presudila njegovom braku, a on izgleda bolje nego ikad otkako je s njom!