Komentari su opaki!

Luka Nižetić očarao obožavateljice divnim društvom, a usporedile su ga s holivudskom facom, i to sve zbog nove frizure!

Fakap s Lukom Nižetićem - 2 Fakap s Lukom Nižetićem - 2 DNEVNIK.hr 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Fakap s Lukom Nižetićem - 2 Fakap s Lukom Nižetićem - 1 +0 Fakap s Lukom Nižetićem - 3 Galerija

Luka Nižetić podijelio je fotografiju sa psom Chakom i oduševio obožavateljice. Podsjetio ih je na Brada Pitta u filmu "Legenda o jeseni", a jedna je napisala da bi rado pjevača čupala za kosu.

Luka Nižetić (37) osvaja simpatije pratitelja na Instagramu divnim fotografijama, a to nije bila iznimka ni s posljednjom koju je objavio. 

Pogledaj i ovo Luka Nižetić i Faris Pinjo kao Lana Jurčević, TLZP nešto je tu čudno Luka Nižetić i Lana Jurčević ponovno zajedno, ali što se njoj dogodilo? "Ma, vidi ti tu ljepoticu!"

Pjevač je podijelio crno-bijelu fotografiju na kojoj pozira pokraj svog psa, sibirskog haskija Chake i oduševio obožavatelje. Osim slatkog prizora istaknula se i Lukina duža kosa. 

"Ajmeee, koliko ti je kosa narasla!", Wow, prekrasna slika, Luka", "Ne znam koji je ljepši", "Vidi se da je pas najbolji prijatelj čovjeku", "Samo ljubav", "Ja bih te samo čupala za kosu", komentirale su pjevačeve pratiteljice. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Nižetić (@lukanizetic)

Jedna ga je usporedila s i Bradom Pittom te istaknula je da ju je podsjetio na film holivudske zvijezde. "Film 'Legenda o jeseni', Tristan originalni. Totalno me na njega podsjetilo", napisala je. 

Nižetić joj je zahvalio na toj laskavoj usporedbi. Inače, pjevač je nedavno oduševio obožavateljice fotografijom golog, tetoviranog i istreniranog torza. 

"Da odmah riješimo, nije samo za sliku!" napisao je Luka uz crno-bijelu fotku na kojoj pozira polugol s bušilicom u rukama i koja je nastala tijekom preuređenja njegova restorana na Komiži.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Frano Ridjan druga emisija TLZP - 3 +0 Maja Šuput druga emisija TLZP - 2 Celebrity Maja Šuput pokazala brata svog muža Nenada, ali i preslatkog člana obitelji koji se rodio gotovo isti dan kad i njezin sinčić!

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) Jessica Ledon, David Guetta (Foto: Profimedia) David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) +12 David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) Celebrity Njoj je 28, njemu 53, ali prezgodan su par: Navodno je presudila njegovom braku, a on izgleda bolje nego ikad otkako je s njom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene