Luka Modrić fotografirao se sa suhomesnatim proizvodima koje mu je poslao Domagoj Vida, a rade se na njegovoj farmi crnih svinja.

Galerija


Luka Modrić pohvalio se poklonom kojeg je dobio od suigrača iz nogometne reprezentacije Domagoja Vide. 

Vezani članci Domagoj Vida Naš voditelj preobrazbom u pjevačicu oduševio Domagoja Vidu, javno pokazao kakvu mu je poruku poslao! Slika nije dostupna SVI DINAMOVI TRANSFERI POD POVEĆALOM Uskok zanima samo jedno: tko je platio poreze?

"Hvala, bratko", napisao je Luka na Instagram storyju poziravši sa suhomesnatim proizvodima s Vidine farme. Njegovu fotografiju je kasnije podijelio i Domagoj

"S ovom prehranom ćeš igrati do 50-te. Dobar tek, bratko", istaknuo je. Inače, Vida ima farmu crnih svinja pod nazivom Sin ravnice, kako se nazivaju i njegovi suhomesnati proizvodi, pokraj rodnog Donjeg Miholjca. 

Pokrenuo ju je sa četiri prijatelja iz djetinjstva i Domagoj im je financijski pomogao kada su ostali bez posla. Rekao je da nešto pokrenu i da će im pomoći. Oni su se odlučili za uzgoj crne slavonske svinje koja je bila pred izumiranjem. 

"Moja prva reakcija kada su mi dečki rekli da bi uzgajali crne svinje je bila: 'Kakve sad crne svinje?', ali Bogu hvala da sam ih poslušao i da sam imao povjerenja u njih i danas smo tu gdje jesmo", rekao je svojedobno Vida. 

Ivo Amulić u 59. godini dobio kćer, otkrio već i koje su ime on i supruga odabrali za djevojčicu